7.7.16

Επεισόδια στη Λέρο - Μετανάστες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με έναν τραυματία

Πρέπει οι δράστες, να φάνε τόσο ξύλο που να προβληματίσει τυχόν επίδοξους μιμητές τους και στη συνέχεια (όταν θα είναι σε θέση να περπατήσουν) να απελαθούν άμεσα. Ευγενέστερη συμπεριφορά προς τα όντα αυτά δεν είναι αποτελεσματική. Το τσεκούρι εξ άλλου δικαιολογεί απόλυτα τη χρήση όπλων από τη δημόσια δύναμη αντί για κροτίδες...κρότου λάμψης και τρίχες κατσαρές! Είναι απαράδεκτο η αστυνομική δύναμη να τρέπεται σε φυγή και να ζητά προστασία!!! Έπρεπε να γίνει χρήση των όπλων. Juan
___________________________________________________________________

Διμοιρία ΜΑΤ από την Κω κατευθύνεται αυτήν την ώρα στη Λέρο, ύστερα από τα επεισόδια, που ξέσπασαν στο κέντρο κράτησης μεταναστών, όπου οι... "φιλοξενούμενοι" επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με ξύλα και τσεκούρια!!!

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κρότου λάμψης, αλλά οι μετανάστες συνέχισαν απτόητοι, με αποτέλεσμα οι ένστολοι να καταφύγουν σε μία ναυτική βάση του νησιού και να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός τους από σκάφος του λιμενικού σώματος. Τελικά οι αστυνομικοί βρήκαν "καταφύγιο" στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
πηγη: http://www.bloko.gr/