10.7.16

Βεντέτα Μαφίας-Αναρχικών; Ανάληψη ευθύνης για την εν ψυχρώ εκτέλεση του ντίλερ 'Χαμπίμπι' στα Εξάρχεια

Πλήρης εναρμόνισις με το...περιβάλλον!!!

Άρχισαν να αληλοεξοντώνονται οι συμμορίες των αναρχοκακοποιών στην Αθήνα. "Ουδέν κακόν...."Juan

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την ανάληψη ευθύνης με ανάρτηση σχετικού κειμένου σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, για την εν ψυχρώ εκτέλεση του ντίλερ με το παρατσούκλι “Χαμπίμπι” στα Εξάρχεια στις 7 Ιουνίου.
Ο 36χρονος Αιγύπτιος είχε απασχολήσει τις Αρχές για πλήθος παράνομων πράξεων. Εμφανιζόταν με 5 διαφορετικά στοιχεία και ονόματα. Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνώριζαν όλοι στα Εξάρχεια ήταν "Χαμπίμπι", ενώ τα πραγματικά του στοιχεία είναι Αϊές Μοχαμάντ. Εμφανιζόταν επίσης και ως Αχμέτ Μοχαμάντ και είχε δύο διαβατήρια Αιγύπτου και με τα δύο στοιχεία.
Στις 27 Ιουνίου 2013 έγινε για πρώτη φορά γνώριμος των Αρχών, όταν τραυμάτισε με φαλτσέτα έναν άλλον αλλοδαπό μέσα σε καφενείο στα Καμίνια. Σε άλλη περίπτωση είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία στην περιοχή του Ρέντη, ενώ έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ο 36χρονος Αιγύπτιος, που κυριολεκτικά εκτελέστηκε το πρωί της 7ης Ιουνίου, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, επί της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, δρούσε ως "βαποράκι" στις πιάτσες των τοξικομανών για λογαριασμών συμμοριών αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών που λυμαίνονται την περιοχή.
Η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνά την δολοφονία σε βάρος του, θεωρούσε πιθανόν να επρόκειτο για πράξη αντεκδίκησης και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών από τον κόσμο των ναρκωτικών.
Αυτό ήταν το βασικό σενάριο, γιατί εξεταζόταν και σενάριο το οποίο όμως συγκέντρωνε μέχρι τότε λιγότερες πιθανότητες να επρόκειτο για επίθεση από αντιεξουσιαστές, με αφορμή και μία ένοπλη πορεία που είχε γίνει πριν λίγο καιρό στην περιοχή, ενάντια στη δράση των εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Άλλωστε είναι πολλά τα κρούσματα συμπλοκών μεταξύ τους. Αυτό οι Αρχές το θεωρούσαν ελάχιστα πιθανό, υπαρκτό μεν αλλά και ακραίο σενάριο, αφού θα ήταν μάλλον πρωτοφανές σε αυτή του την διάσταση... Τελικά εάν αποδειχτεί πως έχουν όντως έτσι τα πράγματα και η ανάλειψη ευθύνης από ένοπλη ομάδα αντιεξουσιαστών έχει βάση, σε αυτή την περίπτωση οι Αρχές βρίσκονται μπροστά σε μία εξαιρετικά ακραία κατάσταση, που το... άβατο των Εξαρχείων μπορεί να μετατραπεί και σε πεδίο ένοπλης αντιπαράθεσης μεταξύ κακοποιών και αντιεξουσιαστών!
Ειδικά για αυτή την περίπτωση, στην ανάληψη ευθύνης τους η πρωτοεμφανιζόμενη ένοπλη οργάνωση “Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων”, κάνει λόγο ουσιαστικά για πράξη αντιποίνων έναντι του “Χαμπίμπι” για τον τραυματισμό τριών συντρόφων τους στο ΒΟΞ από τον ντίλερ.
Όπως και να έχει, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως τα Εξάρχεια λειτουργούν κάτω από ένα ιδιότυπο "άβατο" είτε αυτό πρόκειται για την αδυναμία της Πολιτείας να βρίσκεται παρούσα στους δρόμους των Εξαρχείων δίχως οι εκπρόσωποί της να δέχονται επιθέσεις, είτε αυτό έχει να κάνει με την παντελή αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να επιβάλλει τον νόμο στην περιοχή... και όχι οι αυτόκλητοι “εκδικητές”

Η ανάληψη ευθύνης

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάληψη ευθύνης, όπως “ανέβηκε” σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εκτέλεση του μαφιόζου Χαμπίμπι, .......................................
.........................................(κείμενα αναρχοκακοποιών δεν δημοσιεύουμε)
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ*.
ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ”.

_____________________________________________________
Λύση υπάρχει.Να λύσουν τα χέρια της αστυνομίας και να σας στείλουν αλυσσοδεμένους σε κάτεργα να προσφέρετε κοινωνική εργασία ή να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, να σας στείλει να συναντήσετε τους...προγόνους σας (τους πιθήκους)! Juan