28.7.16

Πανδαισία αγώνων και ΑΕΚ, ΠAO, ΠΑΣ


Σειρά σήμερα έχει ο 3ος προκριματικός γύρος για το Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στις μάχες που θα δώσουν οι ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, αφού υποδέχεται την ΑΙΚ. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι Σουηδοί είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα με το πρωτάθλημά τους να "τρέχει" εδώ και καιρό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει στην έδρα της Άλκμααρ και είναι το μεγάλο outsider της αναμέτρησης. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ντυθεί Άγιαξ, όχι μόνο "της Ηπείρου", και ότι θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στην Ολλανδία. Πολύ δύσκολη αποστολή έχει τέλος η ΑΕΚ που αγωνίζεται στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Οι Γάλλοι είναι ανώτεροι σε πολλά σημεία, όπως στη δύναμη, στη φυσική κατάσταση και σε άλλα, όμως η Ένωση έχει δείξει καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο τιμόνι της, τον maitre των νοκ-άουτ αναμετρήσεων σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ.


Χαμός γίνεται στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος με τις αποδόσεις, αφού συνολικά τα παιχνίδια που διεξάγονται για τον συγκεκριμένο γύρο απόψε είναι 29! Εκτός από τις 3 ελληνικές ομάδες αγωνίζονται και 2 κυπριακές. Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την πανίσχυρη Σπάρτακ Μόσχας και ο Απόλλων Λεμεσού δοκιμάζει την τύχη του στην έδρα της Γκρασχόπερς που δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Με αρκετή προσοχή μπορούν και οι δύο να πάρουν κάτι καλό ενόψει των ρεβάνς.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν τα Σλάβια Πράγας - Ρίο Άβε, Λιλ - Καμπάλα, Χέρτα - Μπρόντμπι, Ντομζάλε - Γουέστ Χαμ, Λουκέρνη - Σασουόλο, Γκέτεμποργκ - Ελσίνκι, Αντμίρα Βάκερ - Σλόβαν Λίμπερετς.


Δείτε παρακάτω όλα τα αποψινά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ:


ΑΕΚ Λάρνακας - Σπαρτάκ Μόσχας


Ολεξάντρια - Χάιντουκ Σπλιτ


Χέρακλες - Αρούκα


Λοκ. Ζάγκρεμπ - Βόρσκλα


Γέλγκαβα - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ


Τορπέντο Ζοντίνο - Ραπίντ Βιέννης


Σλάβια Πράγας - Ρίο Άβε


Γκέτεμποργκ - Ελσίνκι


Λιλ - Καμπάλα


Ζαγκλέμπιε Λούμπιν - Σοντερίσκε


Αούστρια Β. - Σπαρτάκ Τρνάβα


Μπασακσεχίρ - Ριέκα


Μπιρκίρκαρα - Κράσνονταρ


Λουκέρνη - Σασουόλο


Γκρασχόπερς - Απόλλων Λεμεσού


Παναθηναϊκός - ΑΙΚ


Παντούρι - Μακάμπι Τ. Α.


Οσμάνλισπορ - Νόμε Κάλιου


Σκεντίγια - Μλάντα Μπόλεσλαβ


Βοϊβοντίνα - Ντιναμό Μινσκ


Γκενκ - Κορκ Σίτι


Χέρτα - Μπρόντμπι


Γάνδη - Βιτορούλ


Βιντεότον - Μίντιλαντ


Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα


Ντομζάλε - Γουέστ Χαμ


Αμπερντίν - Μάριμπορ


Σεντ Ετιέν - ΑΕΚ


Αντμίρα Βάκερ - Σλόβαν Λίμπερετς


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.