5.6.16

Σύ, Φίλη….



Παναγιώτης Σπεντζούρης

  Παραμένω εκστασιασμένος και ενεός, μπροστά στο μέγεθος των "προσωπικοτήτων" που εδώ και ενάμιση χρόνο, κατέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας μας και σαν " βροχή πνευματικής λάσπης"
έπεσαν....κατακλύζοντας μας.... με τον πλούτο της γνώσης τους...... την ακεραιότητα των χαρακτήρων τους......την σταθερότητα των λεγομένων τους......την δύναμη των αρχών τους.......και την βαθύτητα της σκέψης τους...!!
    Καθημερινά δεχόμαστε αλλεπάληλα  χτυπήματα, στον κατεστραμένο πλέον σκληρό δίσκο του μυαλού μας, από ένα ομοιογενές σύνολο 153 φωστήρων της διανόησης,που αλοίμονο μας, μέχρι πριν λίγο, μόνον ελάχιστοι είχαν το προνόμοιο να μετέχουν τηςφεγγοβόλας γνώσης τους, όπως.. π.χ. οι μελετητές κειμένων τους, στα κατάστιχα της αυγής...οι συμμετέχοντες σε  αντεξουσιαστικά άβατα τύπου εξαρχείων... ή οι συγγενείς και φίλοι της εγχώριας αριστερής τρομοκρατίας .
    Αστραποβόλες προσωπικότητες της μαρξιστομπουρζουαζίας...από το πουθενά ξεπηδούν και κατακεραυνώνουν το δικό τους πλέον σύστημα....με σοφά αποφθέγματα και ρήσεις, που όλοι έχουμε ακούσει έκπληκτοι
(όσο μπορούμε ακόμα πρίν μας προλάβει η πλήρης κώφωση) ......
τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.....
για τα γεμιστά ως επινόηση του λαού.......
για τους επενδυτές λαθρομετανάστες........
για τα θαλάσσια σύνορα.....
για τις δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα.....
για την Μυτιλήνη , Λέσβο και τα άλλα νησιά.....
για το οτι κάναμε ένα συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε συμβιβασμένοι......
για το ηττηθήκαμε αλλά η νίκη είναι πύρρειος για τους αντιπάλους μας......
για το ότι δεν βρήκα κανέναν να μου πει ότι δεν εφάρμοσα τις υποσχέσεις μου.......
για τα σκυλιά που ουρλιάζουν αλλά το καραβάνι προχωρά........
για τα συμπαθή νεκρά παιδιά που μας προκαλούν θλίψη, αλλά τα άλλα που ζούν δεν είναι συμπαθή ; ......
για το πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος για να βγάλουμε την αύξηση 10% από τις δαπάνες του ; ......
για την αναγνώριση του πόνου των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία.......
για το ότι έχουν κόκκινες γραμμές και δεν υπογράφουν μειώσεις μισθών και συντάξεων.....
για το ΦΠΑ στην Παιδεία που είναι μέτρο με κοινωνικό πρόσημο κι όταν κάποιος δίνει 7.000 ευρώ τον χρόνο για σχολεία.... στριμώχνεται άραγε για άλλα 500 ;;; ......
για το οτι είχαμε μια ευκαιρία να χρεοκοπήσουμε και τη χάσαμε .....
για το τραγικό λάθος των προηγούμενων που δεν εφάρμοσαν πλήρως τα μνημόνια......
για το ότι η offshore μου δεν είναι offshore και δεν είναι δική μου......
για το ότι αναλαμβάνω μια καυτή πατάτα κι αν μπορώ θα τη... δροσίσω.......
για το ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο,απλά το πρωί λιάζονται......
για το ότι κάποιοι ψηφίζουν Συριζα για το ωραίο ταξίδι......
για το, ξέρω γω πού πάνε οι πρόσφυγες ;  απλά εξαφανίζονται......
για το ότι πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες......
για το στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα! ......
για το ότι δεν υπογράφω πρόγραμμα με υφεσιακά μέτρα.....
κλπ....κλπ....κλπ....άπειρα άλλα.......!!
    Ποιές μορφές να πιάσεις και ποιές να αφήσεις...Συριζαίοι και Συριζαίες (πρώην κνίτες και κνίτισες καθώς και πρώην αφισοκολλημένοι πασοκατζήδες πρασινοφρουροί) σε έναν αχταρμά, αγαστής συνεργασίας με Ανελήτες και Ανελήτισες(πρώην αγροτογλυφαδοκολωνακιώτες φλωρο-Καμμενοδαπίτες,μέχρι και αποσπασμένους αγωνιστές Βορ.Προαστείων).
     Θεωρώ περιττό να παραθέσω σωρείαν ονομάτων που οδηγούν την φυλή στα....πεπρωμένα της, με πλήρη συναίσθηση των πεπραγμένων τους εφαρμόζοντας ανελέητα και πολλαπλασίως όλα όσα μέχρι προχθές διερύγνοιαν τα ιμάτια τους πως θα αναιρέσουν όταν "έλθουν εν τη βασιλεία τους" .....και από κάτω τα βόδια....ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...!!!
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα προς τον απονευρωμένο ελληνικό(;) λαό, από τον εκφραζόμενο θαυμασμό, ξένων ηγετών (βλέπε Βάλς) στο πρόσωπο του δικού μας αυταπατώμενου καταληψία, για το πως πέρασε 7500 σελίδες κτηνωδών αριστερών μέτρων χωρίς να ανοίξη μύτη.....!!!
    Ολα αυτά σε κάνουν να αναρωτιέσαι.....τελικά αυτό που μας βρήκε μετατρέποντας ένα λαό σε κωφό...ηλίθιο...ανόητο...και εξαπατημένο...είναι ή δεν είναι....ασθένεια....και μάλιστα η πλέον ανίατη....!!
    Σύ Φιλη...Υπουργέ μου....ως προιστάμενος της γνώσης ,της επιστήμης και παιδείας οφείλεις να διερευνήσεις το φαινόμενο, του ότι ένας λαός(;) που ήθελε να κομπάζει για τους αγώνες και το ανυπότακτο του χαρακτήρος του ... πως είναι δυνατόν να δέχεται τόσο βάναυσες προσβολές, σαν την τελευταία απελπισμένη πόρνη της τρούμπας, από τους κυβερνώντες νταβατζηδες  δεχόμενη κάθε είδους εξευτελισμό αδιαμαρτύρητα διασυρόμενος... την στιγμή που άλλοι λαοί αγωνίζονται για απείρως ελαφρύτερους "βιασμούς" των κεκτημένων τους.
    Ισως οι μεταπολιτευτικοί βιασμοί από όλους τους πελάτες-νταβατζηδες που κατά καιρούς μας έφεραν σωρείαν σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, έφτασαν στην κορύφωση τους με τον.. σύριζα...την σύφιλη του μυαλού...!!
Τι λές άραγε.....σύ Φιλη ,συριζαίε Υπουργέ μου.....;;;;;;