4.6.16

Λεβέντης: Εκλογές το φθινόπωρο


Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη THESSNEWS προέβλεψε πως το φθινόπωρο θα γίνουν εκλογές, ενώ εκτίμησε πως η Ένωση Κεντρώων θα είναι το τρίτο κόμμα.
«Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει από το αποτέλεσμα των επιλογών της», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η κυβέρνηση λέει και επιθυμεί οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το 2019. Οι εξελίξεις όμως δεν θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, εκτιμάμε πως οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα. Δεν το λέω από κομματικό εγωισμό, αλλά είμαστε η εξαίρεση στο εθνικό μας κοινοβούλιο, με προτάσεις και θέσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Βάζουμε μπροστά την κοινή λογική και την αλήθεια, γνωρίζουμε πολύ καλά τι θέλει σήμερα η κοινωνία» επισημαίνει ο κ. Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζει επίσης ότι «οι πολιτικοί μέχρι σήμερα υπήρξαν υπουργοί του ρουσφετιού και των κομματικών καφενείων» ενώ επισημαίνει την ανάγκη για οικουμενική κυβέρνηση σημειώνοντας:
«Είναι διαφορετικό πράγμα να κάνεις διαπραγμάτευση με 153 βουλευτές, που κλαίνε και ψηφίζουν με βαριά καρδιά τα νομοσχέδια, και εντελώς διαφορετικό πράγμα να πηγαίνεις στις Βρυξέλλες με 250 βουλευτές. Σε υπολογίζουν και μπορείς να θέσεις τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές», που τώρα έχουν γίνει από την κυβέρνηση, ξεθωριασμένες ροζ».
ysterografa