30.6.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνεχίζονται οι συλλήψεις εμπόρων λαθραίων τσιγάρων


Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν συνολικά, πάνω από
(1500) λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες κατείχαν με σκοπό την πώληση, πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων.


Πρόκειται για 54χρονη ομογενή και 50χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατά διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (29-06-2016), εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενες στην περιοχή της Άνω Πόλης, όπου:

  • στην κατοχή της πρώτης, βρέθηκαν (27) πακέτα λαθραία τσιγάρα που διέθετε προς πώληση. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, εντοπίστηκαν επιπλέον (584) πακέτα, τα οποία κατασχέθηκαν,

  • στην κατοχή της δεύτερης, βρέθηκαν (20) πακέτα λαθραία τσιγάρα, που προόριζε προς πώληση, καθώς επίσης και (1010) επιπλέον πακέτα, που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της οικίας της.