1.6.16

Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής για ομόλογα Τσακαλώτου και Σταθάκη στην Black Rock και μετοχές Μητσοτάκη στην Samsung - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις offshore τόνισε πως αποκαλύφθηκε η πολιτική απάτη της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και της δήθεν αντιπολίτευσης.

Ο Σύριζα έφερε νύχτα μια σκανδαλώδη διάταξη, κρυμμένη στις 7500 σελίδες του Μνημονίου για να καλύψει πολιτικούς απατεώνες με offshore, οι οποίοι θα μπορούν να μεταβιβάσουν τον αφορολόγητο πλούτο τους και να ξεγλιστρήσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσακαλώτο και Σταθάκη με χαρτοφυλάκια στην Black Rock και την JP Morgan..


Την ίδια ώρα στενάζει η ελληνική κοινωνία με τα ασφυκτικά φορολογικά μέτρα και την αύξηση του ΦΠΑ.

Η δήθεν αντιπολίτευση της ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί με τον κολλητό του Σαμαρά, Παπασταύρου που είναι στις λίστες Λαγκάρντ και Παναμά και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη να κατέχει 9800 ευρώ σε μετοχές της Samsung.

Υπάρχουν πολλά πολιτικά πρόσωπα σε εξωχώριες εταιρείες και αν θέλει η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων να χτυπήσει πράγματι την πολιτική διαφθορά ας τολμήσει να καταργήσει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemensμ την ασυλία τραπεζιτών και κομματικών στελεχών για τα θαλασσοδάνεια σε χρεοκοπημένα κόμματα και κανάλια, τον προκλητικό νόμο "περί ευθύνης υπουργών", το αφορολόγητο των βουλευτών και την παχυλή κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα.

Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να χτυπήσει το απόστημα της πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου