24.5.16

Τσίπρας: Θα βάλω γραβάτα μόνο όταν λυθεί το Κυπριακό

Υπάρχουν πολλών ειδών γραβάτες και δεν είναι όλες από ύφασμα...Juan
__________________
Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα με Ερντογάν – Παραπολιτική… ατάκα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, για τη λύση του εθνικού μας προβλήματος
Για το προσφυγικό, το Κυπριακό αλλά και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Ταγίπ Ενρτογάν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ, στην αρχή της συνάντησης των δύο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν φοράει γραβάτα, υπενθυμίζοντάς του ότι στην προηγούμενη συνάντησή τους του είχε δωρίσει μία.
«Ναι, αλλά την επόμενη φορά» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Εάν λύσουμε το μυστικό θέμα» (;) πρόσθεσε, εννοώντας το Κυπριακό.
Τότε, τον Νοέμβριο του 2015, ο Τούρκος Πρόεδρος πράγματι είχε δωρίσει στον Αλέξη Τσίπρα μια γραβάτα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της ελληνικής αντιπροσωπείας στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα. Ο κ. Τσίπρας, αφού ευχαρίστησε τον Ερντογάν, φέρεται να είχε δηλώσει πως θα τη φορέσει όταν θα πάνε μαζί στην Κύπρο, μετά την επίλυση του Κυπριακού.
http://cyprustimes.com/