18.5.16

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν υπό το “βάρος” 80 παραβιάσεων σ΄ ένα 48ωρο!



Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σκόπιμη η συνάντηση τόσο του Τσίπρα, όσο και του Αναστασιάδη με τον Τούρκο μεγαλομανή ηγέτη, τη στιγμή που η συμπεριφορά του είναι εχθρική. ΑΛΕΞ
Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στις 23 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ “στο επίκεντρο της συνάντησης που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Μαϊου, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ, αναμένεται να βρεθεί η προσφυγική κρίση, η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας αλλά και οι διμερείς σχέσεις.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις 25 Μαϊου. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επίκεντρο της θα βρίσκεται το Κυπριακό, οι ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις αλλά και το προσφυγικό ζήτημα”.
Η επαφή Τσίπρα-Ερντογάν θα γίνει φυσικά στη σκιά της πίεσης που ασκεί η Άγκυρα κάθε μέρα στο Αιγαίο,με μέσα στρατιωτικά.
Οι προκλήσεις δεν σταματούν ούτε για ένα 24ωρο και έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως επικίνδυνες.Τις τελευταίες 48 ώρες μόνο έχουν κααγραφεί 80 παραβιάσεις.
http://www.militaire.gr/