21.5.16

Στον ανακριτή οι δύο Αλγερινοί… «πρόσφυγες» για το βιασμό της 32χρονης στη Σάμο

Οι "κατά Συριζα" λιαζόμενοι ...τουρίστες!

Στον Ανακριτή Σάμου θα παρουσιαστούν για να απολογηθούν σήμερα οι δύο λαθρομετανάστες από την Αλγερία οι οποίοι συνελήφθησαν την Δευτέρα με την κατηγορία του βιασμού.

Xθες παρουσιάστηκε στον ανακριτή η 32χρονη Σομαλή και κατέθεσε για το περιστατικό. Οι δύο κατηγορούμενοι υπήκοοι Αλγερίας 19 και 22 χρονών αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αφού όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο με την απειλή βίας εξανάγκασαν την 32χρονη σε συνουσία και στην τέλεση ασελγών πράξεων.

Οι δύο συλληφθέντες στην συνέχεια θα οδηγηθούν ενώπιον και της εισαγγελέως Σάμου. Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με την ΕΡΑ Αιγαίου, ότι στο κέντρο κράτησης στην Σάμο κρατούνται περίπου 940 αλλοδαποί διαφορετικών εθνικοτήτων και οι οποίοι πολλές φορές διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Οι καυγάδες των ομάδων συνεχίζονται και εκτός κέντρου όταν βγαίνουν στην πόλη για λίγες ώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για άσυλο και έχει παρέλθει ο χρόνος της κράτησής τους έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στο κέντρο χωρίς όμως να έχουν και το δικαίωμα να φύγουν προς την ηπειρωτική Ελλάδα. Η πολυήμερη παραμονή τους έχει ως αποτέλεσμα να ξοδεύουν και τα λιγοστά τους χρήματα και να εκδηλώνουν συχνά πυκνά παραβατική συμπεριφορά.