5.5.16

Πού πάμε; - 127 εκατομμύρια Τούρκοι, Κοσοβάροι και Ανατολικοευρωπαίοι περιμένουν να «μπουκάρουν» στην Ελλάδα


ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

 Την στιγμή που η ΕΕ είχε την φαεινή έμπνευση να καταργήσει την βιζα για τους Τούρκους πολίτες αγνοώντας θεμελιώδη ζητήματα, όπως η ασφάλεια και η πολιτισμική αλλοίωση,  ο Ελληνισμός τίθεται σε κίνδυνο ως προς την  μελλοντική του επιβίωση αφού σε μια χώρα που οι Έλληνες πλέον δεν γεννούν, οι Τούρκοι (που σε λίγα χρόνια θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομύρια) θα κυκλοφορούν ελέυθεροι και θα μπορούν να αλλοιώσουν εκ των έσω το ελληνικό κράτος με ιδιαίτερη ευκολία. 
  Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Τούρκοι πολίτες που θα ταξιδεύουν χωρίς βίζα, θα μπορούν απλά να... εξαφανιστούν, γιατί η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θα μπορεί να που εντοπίζει εκείνους που παρατείνουν την παραμονή τους.
 Αυτό θα γίνεται σε συνάρτηση και με τους κατοίκους της Ουκρανίας, του Κοσόβου και της Γεωργίας για τους οποίους επίσης θα υπάρξει κατάργηση βίζας.   Συνεπώς όλοι οι πράκτορες της ΜΙΤ (αν και αυτοί είναι γνωστοί στις ελληνικές Αρχές) και της υποτίθεται διαλυθείσας JITEM (αυτής δεν τους γνωρίζει κανείς διότι η Στρατοχωροφυλσκή είναι παραστρατιωτικό σώμα αλλά και επειδή υποτίθεται ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν διέλυσε την συγκεκριμένη υπηρεσία το 2004) θα μπορούν να αλωνίζουν ελεύθερα στην χώρα μας. 
  Η Κομισιόν λοιπόν προτείνει ταξίδια δίχως βίζα για 75 εκατ. Τούρκους οι οποίοι όμως δεν θα είναι οι μόνοι αλλά θα χορηγηθεί ανάλογο προνόμιο σε 52 εκατ. ανθρώπους ακόμη, από την Ουκρανία, το Κόσοβο και τη Γεωργία, υπό τη δραστική χαλάρωση των συνοριακών ελέγχων, γράφει η βρετανική εφημερίδα. 
    Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι ισλαμιστές Τάταροι από την Κριμαία ή οι ισλαμιστές Κοσοβάροι θα μπορούν και αυτοί να διαχέονται στην ελληνική επικράτεια την οποία και θα διαλέγουν λόγω της χαλαρότητας που επικρατεί στην Ελλάδα και της άνετης διαμονής.   Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να μπουν στη ζώνη Σένγκεν για 90 ημέρες για τουρισμό ή για 180 ημέρες για επαγγελματικούς λόγους! 
  H ΕΕ έχει καθεστώς απαλλαγής βίζας με περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Ομως, οι αξιωματούχοι της παραδέχονται ότι δεν υπάρχει τρόπος συστηματικού εντοπισμού των περίπου 250.000 ανθρώπων τον χρόνο οι οποίοι παρατείνουν την παραμονή τους στην Ευρώπη, αφότου έχουν μπει νόμιμα.   Το γεγονός οφείλεται στην απουσία κεντρικής βάσης δεδομένων, που να μοιράζονται οι 26 χώρες, για το ποιος εισέρχεται ή βγαίνει από τη ζώνη Σένγκεν. Και παρότι κάποιες χώρες διατηρούν εθνικές βάσεις δεδομένων, αυτές είναι άχρηστες γιατί οι άνθρωποι μπορούν να κινούνται ελεύθερα από τη μία στην άλλη χώρα.   Η έλλειψη κατάλληλων αρχείων αφήνει την Ευρώπη ευάλωτη απέναντι σε τρομοκράτες, το οργανωμένο έγκλημα και τη διακίνηση ανθρώπων, όπως παραδέχεται μία εσωτερική ανάλυση της ΕΕ, σύμφωνα με την Telegraph.   Eδώ στην Ελλάδα όμως δεν έχει γίνει κατανοητός ο άμεσος κίνδυνος της άνετης εισβολής των Τούρκων στην ελληνική κοινωνία καθώς θα μπορούν να έρχονται ελεύθερα, να εργάζονται ελεύθερα με λιγότερα χρήματα δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα εργασίας στους Έλληνες πολίτες, θα μπορούν να εξαφανίζονται επίσης ελεύθερα και στο μέλλον να δημιουργούν ομάδες αποσταθεροποίησης εντός της χώρας. 
  Οι Τούρκοι ως γνωστόν και οι μουσουλμάνοι γενικότερα έχουν υψηλό ρυθμό γεννήσεων αντίθετα από ότι έχουν οι Έλληνες οι οποίοι γερνάνε και δεν αντικαθίστανται από νέο ελληνικό αίμα. 
  Οι Τούρκοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εμφανίζονται ως «προστάτες» των μουσουλμάνων προσφύγων και παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στην χώρα τους οποίους θα μπορούν πλέον να τους οργανώνουν με την φυσική τους παρουσία χωρίς κανένα εμπόδιο εναντίον του ελληνικού κράτους όποτε θεωρείται ότι υπάρχουν δικαιώματα προς... διεκδίκηση.   Η είσοδος στην χώρα χιλιάδων Τούρκων θα ανοίξει συζητήσεις και «ορέξεις» για δεκάδες ανεγέρσεις τζαμιών, ενώ με δηλωμένες τις τουρκικές προθέσεις για Θράκη, Μακεδονία ότι αποτελούν εδάφη της άλλοτε Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν οικονομικά, πληθυσμιακά και πολιτιστικά να τις διεκδικήσουν. 

  Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια χώρα που τελεί υπο οικονομική καταστροφή και δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να αλλάξει αυτό, οπότε η έλευση χιλιάδων Τούρκων σε ευαίσθητες ελληνικές περιοχές θα στηριχθεί πρωτίστως σε οικονομικής φύσεως «δολώματα». 
  Η ΕΕ η ίδια έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλειά της αφού η Τουρκία είναι μια ισλαμιστική χώρα με χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια φανατικών ισλαμιστών, πολλοί εκ των οποίων έχουν συμμετάσχει και έχουν διαπράξει εγκλήματα στις πολεμικές συγκρούσεις στην Συρία.     Ανάμεσά στους Τουρκους κρύβονται χιλιάδες σκληροί ισλαμιστές υποστηρικτές του ISIS, της Jays-Al-Islam και της Αλ Νούσρα. 
Σημειώνεται ότι    Mια χώρα στην οποία δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου και φιμώνονται τα ΜΜΕ, μια χώρα όπου οι γυναίκες κακοποιούνται σωρηδόν, μια χώρα όπου παραβιάζονται τα ανρθώρπινα δικαιώματα, μια χώρα που βομβαρδίζει τις ίδιες της τις πόλεις στην νοτιοανατολική επικράτειά της και μετατρέπει σε πρόσφυγες τους ίδιους τους κατοίκους της,     Όλοι αυτοί θα μπορούν στο εξής να διακινούνται ελεύθερα μαζί με τις «ιδέες» τους σε όλη σχεδόν την Γηραιά Ήπειρο. 
  Το κακό είναι ότι ανάλογοι κίνδυνοι προέρχονται και από τις υπόλοιπες χώρες για τις οποίες θα καταργηθεί η βίζα. Από την Ουκρανία θα έρθουν Τάταροι ισλαμιστές από τους πιο σκληροτράχηλους οι οποίοι έχουν πολεμήσει και στην Συρία. 

 Το Κόσοβο θεωρείται «φυτώριο» ισλαμιστών και αναδείξει ουκ ολίογους πολέμαρχους στην Συρία. Όσο για τους Ουκρανούς και τους Γεωργιανούς είναι γνωστό ότι μερικές από τις σκληρότερες εγκληματικές ομάδες δρουν στις χώρες αυτές και πολύ θα ήθελαν να απλώσουν «πλοκάμια» και στην Ευρώπη με τις ευλογίες των Βρυξελλών.   Και όλα αυτά την στιγμή που η Δύση πλέον παραδέχεται ότι το ISIS κατασκευάζει τα δικά του χημικά όπλα    Ομάδα ερευνητών του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χημικών Οπλων (OPCW), δήλωσαν ότι βρήκαν αποδείξεις για τη χρήση αυτοσχέδιου αερίου μουστάρδας, σε επιθέσεις στη Συρία και το Ιράκ.   «Υπάρχουν υποψίες ότι το Ισλαμικό Κράτος το κατασκεύασε, κάτι που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό», δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού, Αχμέτ Ουζούμκου. «Αποδεικνύει ότι έχουν την τεχνολογία, τη γνώση και επίσης την πρόσβαση σε υλικά, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή χημικών όπλων». 

  Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι πάντα το πιο βολικό πέρασμα. Εάν από αυτά τα 127 εκατομμύρια, έστω ένα εκατομμύριο επιλέξει να μείνει στην Ελλάδα αυτό θα εξελιχθεί σε έναν πραγματικό εφιάλτη για τον Ελληνισμό.

pronews