19.4.16

Ο Μητσοτάκης… καρατόμησε και τον Β. Γεωργιάδη της ΟΝΝΕΔ!


Το… ξεκαθάρισμα στη ΝΔ μετά το φιάσκο της ΝΔ συνεχίζεται, καθώς μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ήρθε και η διαγραφή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του πειθαρχικού της ΝΔ, διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ως κύριος υπεύθυνος για τα προβλήματα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που εξέθεσαν το κόμμα.
Η σχετική ανακοίνωση:

“Με εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Βασίλης Γεωργιάδης.
Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας κ. Απόστολος Κράτσας, ο κ. Βασίλης Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του Κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα”.
http://ysterografa.gr/
_________________________________________
Δεν εξετάζω άν κάνει καλά ή όχι, ο κ. Μητσοτάκης που διαγράφει  διάφορα στελέχη του.Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι δεν ακολουθεί τη τακτική του κ. Τσίπρα, που ενώ ο ίδιος είναι πρωθυπουργός, κάποιοι άλλοι κάνουν κουμάντο και βγάζουν ανακοινώσεις αντίθετες με την κυβερνητική πολιτική , όπως στην περίπτωση των ανακοινώσεων του κόμματος κατά ιδίου του υπουργού (του) Δημοσίας Τάξεως, που σημαίνει ότι η όλη σύνθεση της κυβέρνησης και του κόμματος, αποτελείται από ένα ανομοιόμορφο συνονθύλευμα ιδεών και "πιστεύω", που καθιστά αδύνατη τη διακυβέρνηση της χώρας.
ΑΛΕΞ