23.3.16

Tέλος στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας: Η Πολωνία αρνείται να πάρει πρόσφυγες μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Η Ελλάδα, πλέον,  πρέπει να ενεργήσει ανάλογα. Να επιβιβάσει τους πρόσφυγες  και τους λάθρο σε πλοία και να τους μεταφέρει στις ακτές της Αφρικής. Όποια χώρα έχει αντιρρήσεις ας τους δεχθεί εκείνη. Η ιστορία αυτή πρέπει να τελειώσει ΑΜΕΣΑ.Εάν ο κ. Τσίπρας φοβάται να λάβει τέτοια απόφαση, ας κάνει δημοψήφισμα, εκλογές ή ό,τι άλλο θέλει. Δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί η Ελλάδα για...πολιτικά συμφέροντα και "πεποιθήσεις" του 5% JUAN

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη βελγική πρωτεύουσα, η Πολωνία ανακοίνωσε ότι αρνείται να φιλοξενήσει πρόσφυγες στο έδαφός της, όπως προβλέπεται στη συμφωνία ανακατανομής που υπέγραψε η ΕΕ με την Τουρκία.  
Η ανακοίνωση έγινε από την πρωθυπουργό Μπεάτα Σίντλο.   «Μετά από όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες, δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να πούμε ότι είμαστε σύμφωνοι να δεχτούμε οποιαδήποτε ομάδα μεταναστών», δήλωσε η Σίντρλο στο ιδιωτικό κανάλι Superstacja.   Ως σήμερα, η Πολωνία είχε δεσμευθεί να φιλοξενήσει 7.000 πρόσφυγες, όπως είχε υπογράψει η προηγούμενη πρωθυπουργός Εύα Κόπατς.

pronews