10.3.16

Λεβέντης: Δεν θα κλείσει η αξιολόγηση


Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει καθώς η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να περάσει τα απαραίτητα μέτρα, εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. «Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας αλλά οι βουλευτές του θα αντιδράσουν» σημείωσε, μιλώντας στο MEGA.
Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι οι δανειστές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους και επανέφερε την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως «την οικουμενική δεν την κάνουμε γιατί τη θέλουμε, αλλά γιατί χρειάζεται για τη χώρα». Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «κάνει το λιοντάρι αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται».


Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Ντόναλντ Τουσκ στο twitter, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως πιστεύει όσα λέει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι παρουσιάζει μία ψευδή εικόνα στο εσωτερικό.
Πάντως, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, θα βοηθήσει τη χώρα στο προσφυγικό και πρόσθεσε πως μετά τη συμφωνία η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.


ysterografa