6.2.16

Τοπικές Εξεγέρσεις στα Δωδεκάνησα!!! [video]


Έντονες αντιδράσεις του συνόλου των Ελλήνων Κατοίκων του Νομού των Δωδεκανήσων έχει προκαλέσει η απόφαση της Κυβερνήσεως, ιδιαιτέρως δε του ιδίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένου, να μετατρέψουν τα νησιά των Δωδεκανήσων, σε [Αποθήκες] όπου θα στοιβαχτούν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες και οι λεγόμενοι [πρόσφυγες].







 


Οι συνέπειες αυτής της αντί-εθνικής πράξης θα είναι τεράστιες και μάλιστα την χρονική περίοδο που εκατοντάδες Έλληνες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, διωκόμενοι από το οικονομικό καθεστώς της εξαθλίωσης,ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες ξένοι σαν ακρίδες προελαύνουν στα νησιά του Αιγαίου, επιδοτούμενοι και προστατευόμενοι, ως μέρος ενός σχεδίου που σκοπό έχει να αποδυναμώσει τον ζωτικής σημασίας χώρο του Αιγαίου από τον έλεγχο των Ελλήνων.

Αυτό που συμβαίνει στα Ελληνικά Νησιά των Δωδεκανήσων είναι η απ αρχή, γεγονότων που θα στιγματίσουν την νεώτερη ιστορία της Νησιωτικής Ελλάδας. Οι Δωδεκανήσιοι δεν υπέκυψαν σε κανέναν κατακτητή, κράτησαν τις Παραδόσεις, την Γλώσσα, την Θρησκεία, αλώβητες από κάθε ξένη επιρροή. Πολλές φορές μάλιστα απέδειξαν ότι το Εθνικό τους Φρόνημα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και ανά πάσα στιγμή, εξ αφορμής μίας μικρής [φλόγας] δύνανται να θυσιάσουν και την ζωή τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας!!!

Ας πάψουν κάποιοι να παίζουν με την υπομονή των Δωδεκανησίων Ελλήνων Πολιτών, διότι απλά παίζουν με την [ΦΩΤΙΆ]!!!



                           
http://dioptra-news.blogspot.gr/