21.2.16

Κουρδική εξέγερση: Τουρκικά TOMA ισοπεδώνουν τουρκικές πόλεις κυνηγώντας το ΡΚΚ! (βίντεο)


ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ο τουρκικός Στρατός αποδύθηκε σήμερα σε μπαράζ πυροβολικού κατά τουρκικών πόλεων με κουρδικό πληθυσμό, ενώ άρματα μάχης συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά των περιοχών αυτών των οποίων οι Τούρκοι πολίτες, κουρδικής καταγωγής, έχουν έχουν επαναστατήσει κατά της κεντρικής εξουσίας της Αγκυρας.  
 Δυνάμεις του ΡΚΚ, έλέγχουν μεγάλα τμήματα των επαρχιών και των ομώνυμων πόλεων Ντιγιάρμπακιρ, Τσίζρε, Σιλώπι και Σιρνάκ, στο οποίο σήμερα διεξήχθησαν οι πιο σκληρές μάχες.  
 Αρματα μάχης Μ60 βομβαρδίζουν τις πόλεις αδιακρίτως, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ΤΟΜΑ AIFV να βάλλει με το 25άρι πυροβόλο του κατά πολυκατοικιών! 
Σε ελάχιστα μέσα και με όχι ιδιαίτερο "θόρυβο" έχουν δημοσιοποιηθεί εν μέρει κάποιες πληροφορίες "για συγκρούσεις μεταξύ μαχητών του ΡΚΚ και του τουρκικού Στρατού" και μέχρι εκεί.  

 Στις πόλεις Ντιγιάρμπακιρ, Τσίζρε, Σιλώπι, Σιρνάκ και σωρεία άλλων εδώ και μήνες σκοτώνονται άμαχοι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
 Στις πόλεις αυτές βομβαρδίζονται σπίτια, σκοτώνονται πολυμελείς οικογένειες και οι τραυματίες δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθλαψη καθώς απαγορεύεται στα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.  
 Οι πόλεις τελούν υπό καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας ενώ Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν εν ψυχρώ όποιον ξεμυτίσει από την πόρτα του.

pronews