13.2.16

Άγρια κόντρα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ με αγρότη on air: "Ήρθες για να ρίξεις την κυβέρνηση;"


Κόντρα στον τηλεοπτικό «αέρα» είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αγροτοσυνδικαλιστής, Νίκος Παπαδόπουλος, με αγρότη από τα Χανιά, ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος.
 
«Κανείς δεν είπε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε ένα ειλικρινή διάλογο απλά κατά πρώτον δεν θέλουμε πέσουμε πάλι θύματα της κυβέρνησης σε επικοινωνιακά παιχνίδια και δεύτερον μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσουμε καλύτερα με την τρόικα;», είπε ο αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης, μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.
 
«Εξυπνάδες τώρα συνάδελφε...», σχολίασε ο βουλευτής και όταν ο δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν στα μπλόκα τα προηγούμενα χρόνια ο αγρότης επεσήμανε «Ναι τα προηγούμενα χρόνια τώρα πια δεν είναι...».
 
«Με το δικό σου το μυαλό. Αυτή είναι άποψη του αγροτικού κινήματος να πάει να μιλήσει με τρόικα και όχι με την κυβέρνηση; Δεν νομιμοποιείς την κυβέρνηση και νομιμοποιείς την τρόικα; Είναι η δική σου προσωπική άποψη το κίνημα δεν έχει σχέση με αυτά που λες. Κατάλαβα που ακριβώς βρίσκεσαι...», του απάντησε ο βουλευτής, που στη συνέχεια κατηγόρησε τον αγρότη ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση.
 
«Πες το ανοιχτά. Εχεις τέτοια άποψη; Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Εγώ ξέρω γιατί ήρθε το κίνημα», του είπε, με τον αγρότη να απαντά ότι οι αγρότες δεν έχουν «χρώμα και κόμμα», και συνέχισε λέγοντας «Μας έχετε χαρακτηρίσει χρυσαυγίτες...». Οταν ο κ. Παπαδόπουλος του απάντησε «Μαύρα μεσάνυχτα...», ο αγρότης έβγαλε το ακουστικό και σταμάτησε τον διάλογο.
 
«Για αυτό δεν έρχονται στον διάλογο», επεσήμανε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που ήταν στην εκπομπή, απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Η πρώτη σου φράση ήταν ξέρουμε ποιος είσαι και πού είσαι», σχολίασε από την πλευρά του ο Σπύρος Λυκούδης που επίσης ήταν στο πάνελ.
pronews