20.1.16

Βίντεο: Ο "Γιάνης Βαρουφάκης" της Ουγγαρίας Δρ. Λάσλο Μποκάρ μιλά για πώς εξοντώνονται τα ευρωπαϊκά έθνη από τη ΝΤΠ (vid)


"ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" 

Το παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων και της παγκόσμιας τάξης στην Ευρώπη μέσω της μαζικής εισροής προσφύγων αποκαλύπτουν δύο από τις πλέον επιφανείς  πολιτικές φυσιογνωμίες της Ουγγαρίας: Ο Zsolt Bayer, δημοσιογράφος και συνιδρυτής του κυβερνώντος κόμματος, και ο οικονομολόγος Dr. László Bogár, ο "Γιάνης Βαρουφάκης της Ουγγαρίας", όπως χαρακτηρίζεται λόγω των καινοτόμων καιι ανιστυστημικών οικονομικών θέσεων του,  και πρώην πολιτικός οι οποίοι  στην εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού Echo TV δίνουν την άποψή τους για τα γεγονότα της Κολωνία και για τους σχεδιασμούς της παγκόσμιας τάξης αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση.

Πρόκειται για ένα τεράστιο συγκοινωνούν δοχείο: Εκατομμύρια μουσουλμάνοι έρχονται στην Ευρώπη ως «πρόσφυγες» και στη συνέχεια μέσω της Ευρώπης ενισχύονται οι δυνάμεις των φανατικών ισλαμιστών στη Συρία της ISIS της al-Nusra και όλων των άλλων περί αυτών οργανώσεων.
Είναι   μια καλά οργανωμένη «μπίζνα» εκατομμυρίων δολαρίων, χρήμα το οποίο  «ρέει»  άφθονο μαζί με τις «ροές» και στο οποίο συμμετέχουν και δεκάδες ΜΚΟ με το αζημίωτο βέβαια.
Οι μεν υποστηρίζουν το κύμα αυτό της εισβολής στην Ευρώπη με πρόσχημα τον πόλεμο στη Συρία και οι δε φροντίζουν να το τροφοδοτούν συνεχώς με νέους εθελοντές. 
Και οι δύο τους ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί –αν και χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις- σε ότι αφορά το σχέδιο για την μαζική εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στο ευρωπαϊκά έδαφος, η οποία σύμφωνα με τον Bayer θα οδηγήσει ένα 30κονταετή εμφύλιο πόλεμο στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί στόχο των ίδιων δυνάμεων που οδήγησαν την Ευρώπη στον Α΄και Β΄ΠΠ.
Το βίντεο είναι από απόσπασμα της 60λεπτης αυτής εκπομπής.
Ο Dr. László Bogár 
«Συνοψίζοντας το θέμα σε τρεις προτάσεις. Σε ότι αφορά αυτή την “παγκόσμια δύναμη” της στέλνω αυτό το μήνυμα: “Αγαπητή” παγκόσμια δύναμη ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχεις και ότι ο βασικός και στρατηγικός σου στόχος είναι η εκμηδένιση όλων αυτών που εξακολουθούν να διατηρούν συστατικά ανθρωπισμού και αξιοπρέπειας και που πιστεύεις ο Ευρωπαίος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά σε μεγάλο βαθμό και θέλεις να εξαφανίσεις τον μέσο λευκό Ευρωπαίο.
Ο λόγος που ξεκινάς με το πιο πλούσιο και οργανωμένο κομμάτι -την γερμανόφωνη Ευρώπη- είναι ότι θέλεις να αποδείξεις (και στους Σουηδούς επίσης και σε όλη τη Σκανδιναβία) ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εσύ.  
Έτσι και σύμφωνα με τις επιθυμίες σου θέλεις να αποδείξεις ότι μπορείς να διαλύσεις, να τινάξεις στον αέρα και να καταστρέψεις τις περισσότερο οργανωμένες και πλούσιες χώρες της Ευρώπης. 
Και σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όλη αυτή η παγκόσμια αλητεία και βρωμιά, των παγκόσμιων δυνάμεων φροντίζει ώστε η να στέλνει εδώ αυτή την μάζα, δεν είναι καν άνθρωποι με αισθήματα αλλά ζώα, χρησιμοποιώντας γιγαντιαίες υποδομές και πόρους, και κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίζεται αυτό το κύμα απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια.
Μόνο οι ανόητοι, μόνο οι εντελώς ανόητοι είναι ανίκανοι να το αντιληφθούν.
Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι για αυτή τη τεράστια μαζική είσοδο εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω χιλιάδων χιλιομέτρων συνόρων χρειάζεται ένα ελάχιστο ποσό ύψους 10 δισ.$ ως οικονομική στήριξη, όπως και μερικές χιλιάδες πρακτόρων οι οποίοι πρέπει να το κατευθύνουν και να το οργανώσουν, όπως άλλωστε κάνουν μέχρι τώρα.
Αλλά φυσικά τα μεγάλα και «σεβαστά» δίκτυα μόλις τέτοια στοιχεία βγαίνουν στο φως, και αν και η συνομωσία είναι σχεδόν τέλεια, εντούτοις σπεύδουν να τα αποκρύψουν.
Και φυσικά χρειάζονται την συνεργασία των «παγκόσμιων εγκληματικών δικτύων» γιατί χωρίς την ύπαρξη αυτών δεκάδων χιλιάδων διακινητών αυτό δεν θα μπορούσε να είχε οργανωθεί.
Ακόμη όμως χρειάζεται η συνεργασία όλης αυτής της δόλιας,  βρώμικης, κυνικής συνεργασίας της ευρωπαϊκής κυβερνώσας ελίτ.
Όπως και ο βρετανός πρωθυπουργός που μας επισκέφθηκε εχθές, αλλά και ο Σαρκοζί αλλά και ο Ολάντ και φυσικά η Γερμανίδα Καγκελάριος συμμετείχαν στην καταστροφή της Λιβύης και της Συρίας.
Αφού δημιούργησαν αυτά τα γεγονότα  υπερηφανευόμενοι  ότι το έκαναν για την Ευρώπη, τον πολιτισμό της την Δημοκρατία. Ουσιαστικά κατέστρεψαν αυτές τις θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αξίες , οι οποίες τουλάχιστον όσο υπήρχαν κατάφερναν να φιλτράρουν όλα αυτές τις αρνητικές συνέπειες.
Αυτό που είδαμε στην Κολωνία, αυτή τη φρίκη, κάτι μου λέει πως είναι μόνο η προκαταρκτική φάση ένα πρελούδιο αυτών που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον. Αυτό που έχουν καταφέρει είναι να σύρουν την Ευρώπη σε μια σύγκρουση περίπου ίδια με αυτή του Α΄ και του Β΄ΠΠ .
Ευρώπη βάλε μυαλό. Σύρεσαι σε καταστάσεις Α΄και Β΄ΠΠ από την ίδια ακατανόμαστη παγκόσμια δύναμη (ή από τις ίδιες ακατανόμαστες παγκόσμιες δυνάμεις).
Και τώρα κάθεσαι αδρανής, αποπροσανατολισμένη, να σε σύρει σε μια πανομοιότυπη σύγκρουση, ένα Γ΄ΠΠ. Ας πάψουμε να  αστειευόμαστε επιτέλους.
 Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με την παγκόσμια αυτή βρωμιά, αλλά αυτό είναι  το τέλος της διαδικασίας. Μπορεί τώρα να καθόμαστε και να την βλέπουμε να εξελίσσεται, αλλά εάν δεν την καταλάβουμε καθαυτή την διαδικασία, εάν δεν σταματήσουμε  την υποκίνηση της διαδικασίας, η οποία βρίσκεται μέσα στη δομή των παγκόσμιου συστήματος και δυστυχώς μέσω της βίας, γιατί έχουμε εργαστεί μέσα σε αυτή και στην Ε.Ε. τότε θα είναι αργά.
Προς τιμή του ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν ήταν μόνος μέσα στην Ε.Ε. που σήκωσε το ανάστημά του και προειδοποίησε για τις επιπτώσεις που θα έχει η περιπέτεια της Λιβύης και ελάχιστοι αυτοί στην Ευρώπη που συμφώνησαν μαζί του.
Οπότε εάν θέλετε, είμαστε εμείς οι Ούγγροι οι οποίοι έστω και αν μείνουμε τελευταίοι πρέπει να αντισταθούμε και να λογαριαστούμε με τις καταστροφικές αυτές συνέπειες όλων αυτών που συμβαίνουν. 
Για αυτό μας μισούν πιο πολύ από όλους και για αυτό μας επιτίθενται συνεχώς. Οπότε και για να ολοκληρώσω φυσικά και πρέπει να  είμαστε θυμωμένοι και να αντισταθούμε ότι έγινε στην Κολωνία αλλά αυτό είναι το τέλος της διαδικασίας. Και δυστυχώς είναι το τέλος της διαδικασίας στην οποία η Ευρώπη είναι ήδη γονατισμένη.
Είπατε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα εμφύλιο πόλεμο: Μα αυτός είναι ο στόχος τους. Αυτό είναι που θέλουν. Η παγκόσμια δύναμη δεν θέλει τίποτα παρακάνω από ένα 30κονταετή συνεχή ευρωπαϊκό πόλεμο.
Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλουν. Ένα παρατεταμένο εμφύλιο πόλεμο που να διαρκέσει δεκαετίες στην Ευρώπη.»
Zsolt Bayer: «Γενικώς συμφωνώ με αυτά που είπε ο προλαλήσας, αλλά θέλω να προσθέσω: Η μηχανή βρίσκεται σε κίνηση όπως είπαμε.  Αν και δεν διαθέτουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε τώρα και ειδικότερα εμείς οι Ούγγροι,, αλλά όπως είπες πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο και αργά ή γρήγορα κάθε ευρωπαϊκό έθνος πρέπει να κάνει ότι έχουμε και ότι πρόκειται να κάνουμε.
Τα σύνορα πρέπει να είναι κλειστά και όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν από εδώ».
Dr. László Bogár : «Ναι αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό το επίπεδο του φαινομένου. Δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε σε ένα εμφύλιο πόλεμο. Απλά μια και μοναδική αποφασιστική κίνηση για να καθαρίσουμε όλη την βρωμιά των παγκόσμιων δυνάμεων, όλο αυτό το ακατανόμαστο στοιχείο που οι παγκόσμιες δυνάμεις μας κουβάλησαν  εδώ. Αυτό πρέπει να γίνει. Δόξα τω Θεό το έχουμε κάνει. Αυτό που περιμένουμε είναι να το πράξουν και οι άλλοι».

pronews