13.1.16

Θεσσαλονίκη: "Σκλάβα του sex" απελευθερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ


Την 09,30΄σήμερα, μετά από τηλεφώνημα γειτόνων στο "100" που ανέφεραν ότι μια γυναίκα αλλοδαπή καλεί σε βοήθεια, έσπευσαν  περιπολικά και δίκυκλα της αστυνομίας  σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου, όπου σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου εντόπισαν τη γυναίκα, η οποία ήταν κλειδωμένη και τραυματισμένη  ελαφρά, από σπασμένο τζάμι, μέσα σ αυτό!
Οι αστυνομικοί, προτίμησαν αντί να σπάσουν με μια κλωτσιά τη πόρτα και να ελευθερώσουν τη γυναίκα, να ακροβατίσουν από μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, από το οποίο έβγαλαν επίσης και την αλλοδαπή φυλακισμένη!


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο αλλοδαπός "ιδιοκτήτης" της την είχε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε ομοεθνείς του παρά τη θέλησή της, μαζί του δε είχε και κάποιον ανήλικο που και αυτόν τον κλείδωνε κατά διαστήματα στο διαμέρισμα, όταν δεν τον είχε μαζί του.....!

  Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, λέγεται ότι συστηματικά ενοικιάζει τα δύο διαμερίσματά του σε αλλοδαπούς κακοποιούς.
Σημειωτέον ότι το ίδιο διαμέρισμα  είχε χρησιμοποιηθεί από τον προηγούμενο αλλοδαπό ενοικιαστη του, για οίκος ανοχής και είχε πάλι επέμβει η αστυνομία.

Επίσης σε άλλο   διαμέρισμα ιδιοκτησίας του, στην ίδια πολυκατοικία- είχε πρόσφατα συλληφθεί η συμμορία της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε νταλίκες! Ενω πιο πριν εχρησιμοποιήτο και αυτό σαν οίκος ανοχής αλλοδαπών!

Ίσως η "σύμπτωση" να ενοικιάζει τα διαμερίσματα σε κακοποιούς, θα έπρεπε να απασχολήσει τις αρμόδιες Αρχές. Παράλληλα θα πρέπει να εξεταστεί και η φορολογική πλευρά της υποθέσεως...