20.1.16

"Αγνοείται η τύχη του αμνού"! Απίστευτο ( χιουμοριστικό) σήμα από πολεμικό πλοίο στο Στόλο!

Πληροφορίες της Efenpress, αναφέρουν ότι ανευρέθη εντός του..μαγειρείου του πλοίου περιστοιχισμένον εκ γεωμήλων μεθ άλατος και ελαίου.Ο εξετάσας δε αυτό ιατροδικαστής απεφανθη ότι δεν πρόκειται περί αμνού αλλά περί ζυγουρίου...!

Αν δεν το διαβάζαμε με τα μάτια μας δεν θα το πιστεύαμε. Κι επειδή δεν το πιστεύαμε μας το έδωσαν προς …ανάγνωση. Και δεν μπορούμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας. Είναι σήμα από πολεμικό πλοίο του Στόλου. Κι αναφέρεται σ΄ ένα περιστατικό που πρώτα απ΄ όλα -για να αρχίσουμε με τα σοβαρά- δείχνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία των πολεμικών μας πλοίων στα νησιά του Αιγαίου. Των πληρωμάτων των πλοίων μας για τους κατοίκους των νησιών.


Το σήμα αναφέρεται στη βοήθεια που παρείχε ο ιατρός του πλοίου σε αντιμετώπιση περιστατικού υγείας κατοίκου της Αστυπάλαιας. 

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα με το σήμα. Στο οποίο αναφέρεται ότι η οικογένεια του ασθενούς για να ευχαριστήσει στην ιατρό ένα ολοκληρο …αμνό! Και συνεχίζει ότι “έκτοτε δηλώνει αναρμόδια για καθορισμό περαιτέρω τύχης του"! Του αμνού!

Δεν γνωρίζουμε αν άρχισαν …ανακρίσεις ή αν το θέμα θα εξεταστεί σε κάποιο από τα επόμενα Ανώτατα Ναυτικά Συμβούλια! Το θέμα είναι ότι σε σήμα πολεμικού πλοίου αναφέρεται ως συμβάν άξιο λόγου η τύχη …του αμνού!!! 




onalert