20.1.16

Η ΣΚΛΗΡΉ ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΏΝ” ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ

 Καλή Αρχή!
Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο στόχαστρο της “Εφημερίδας των Συντακτών”, η οποία… τον έβγαλε στη σέντρα για τη στάση της Συγγρού στο θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Η εφημερίδα αφιερώνει το βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της στο συγκεκριμένο μέτωπο, με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και τον… εύγλωττο τίτλο “Εξόφλησε το πρώτο γραμμάτιο – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόμευσε τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Άλλαξε στάση για να εξυπηρετήσει όσους τον στήριξαν στη διεκδίκηση της προεδρίας”.


Στο σχετικό ρεπορτάζ, η “Εφημερίδα των Συντακτών” σημειώνει με νόημα: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς σε συνεννόηση με τους καναλάρχες που τον στήριξαν για την εκλογή του στην ηγεσία της «γαλάζιας» παράταξης, άλλαξε στάση «εξυπηρετώντας» τα ΜΜΕ της διαπλοκής”.
Το… τσεκούρι του πολέμου ξεθάφτηκε λοιπόν, καθώς είναι προφανές ότι από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου θα επιμείνουν στην υιοθέτηση της τακτικής να “δείχνουν” τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για τη στάση τους στο θέμα της συγκρότησης του νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, που αποτελεί το πρώτο και κρίσιμο βήμα για να δημοπρατηθούν στη συνέχεια οι άδειες πανελλαδικής εκπομπής σήματος για τηλεοπτικά κανάλια.
πηγή: ysterografa