1.12.15

Χαμός & Σημάδια Πολέμου στο Αιγαίο …Υπερπτήσεις & εμπλοκές Τούρκικων και Ελληνικών F-16 !


Χαμός και σήμερα στο Αιγαίο και όσοι έλεγαν οτι οι Τούρκοι σταμάτησαν τις Παραβιάσεις στο Αρχιπέλαγος πλανώνται πλάνη οικτρά και εδώ φαίνεται για μια ακόμη φορά πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι στην Κυβέρνηση!
Μαχητικά  F-16 των Τούρκων μισή Ντουζίνα παρακαλώ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών την 15 :01 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου.Ο σχηματισμός, αφού διασπάστηκε σε 4 και 2 Μαχητικά αντίστοιχα και πραγματοποίησε υπερπτήσεις ως ακολούθως:

Στις 15:25 υπέρπτηση  των 4  Τούρκικων Μαχητικών  άνωθεν των . Φούρνων, στα 4.000 πόδια!
Tο ζεύγος των δύο από τα  οπλισμένα μαχητικά  έκανε υπερπτήση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 8.500 πόδια και 8.200 πόδια αντίστοιχα και στις 15:29 άνωθεν ν. Αγαθονήσι, στα 8.100 πόδια..Πέταξε πάνω από τρία Ελληνικά νησιά για να καταλαβαινόμαστε!
Επακολούθησε εμπλοκή με Ελληνικά Μαχητικά που έφτασαν στην Περιοχή από τη Σκύρο και μετά από πτήση μισής ώρα τα Τούρκικα αποχώρησαν απο την Περιοχή στις 15:30 αντίστοιχα, νοτίως ν. Σάμου.
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική ανακοινώνει το ΓΕΕΘΑ  …Αλλά αν και η Πολιτική Ηγεσία ήταν ενήμερη καμιά εντολή για κατάρριψη δεν δόθηκε και εδώ οι ευθύνες για την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι Τεράστιες!
Αν η Τουρκία καταρρίπτει μαχητικό αγνώστου εθνικότητος όχι κατά ανάγκη εχθρικό ,που παραβίασε το Τουρκικό εναέριο Χώρο για 17 δευτερόλεπτα χωρίς να είμαστε σίγουροι…Εδώ έχουμε Υπερπτήση Ελληνικών νησιών και Παραβίαση του FIR για 30 λεπτά !!!!turkish-air-force_F16s-e1426264572174
Αν η Ελλάδα δεν θέλει να φυλάξει τα Σύνορά της να βγούνε οι Κυβερνώντες και να μας το διατυμπανίσουν ...Τα άλλα και οι τσαμπουκάδες είναι των  Tweet μόνο  για εσωτερική κατανάλωση κάποιων ακόμη αριστεριστών ανεγκέφαλων ,που πιστεύουν ότι θελήσεις  να υπερασπιστείς τα Σύνορα σου ,θεωρείσαι αμέσως πολεμοχαρής και κινείσαι ύποπτα  σε εθνικιστικούς Χώρους και Τρίχες κατσαρές!
Αν τα παιδάκια  που εκλέχθηκαν με την ψήφο του Ελληνικού λαού δεν μπορούν να διοικήσουν την Πατρίδα, να πάνε από εκεί που ήρθαν …Αρκετά πια με  τους (ερασιτέχνες και τους  κουραδόμαγκες) που το παίζουν βαρύ πεπόνι στο Ίντερνετ ,στο  Σύνταγμα και στη Βουλή !
veteranos.gr