2.11.15

ΥΠΕΘΑ: Να μην εμπλέκουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μικροπολιτικές διαφορές


Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απάντησαν στον υποψήφιο πρόεδριο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Αντιπολίτευση, σχετικά με την προκαταβολή 40 εκ. ευρώ για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας.
“Αντιλαμβανόμαστε τη μήνη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη​ κατά των εσωκομματικών αντιπάλων του όπως και τη στάση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου κατά της κ. Φώφης Γεννηματά (ΑΝΥΕΘΑ όταν υπεγράφη η απόφαση του ΚΥΣΕΑ) και του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που υπέγραψε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P3” ανέφεραν.

“Επισυνάπτουμε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ (η απόφαση εδώ) με τις υπογραφές των κ. Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Βενιζέλου, Δένδια και του ιδίου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος προφανώς μέσα στη ζάλη της εξουσίας και του εσωκομματικού παραλογισμού ξέχασε ότι έχει υπογράψει και ο ίδιος την απόφαση για την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας” πρόσθεσαν.
“Θέλουμε να τους παρακαλέσουμε να μην εμπλέκουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μικροπολιτικές διαφορές όπως έκαναν ανεπιτυχώς με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ” καταλήγουν οι κύκλοι του ΥΠΕΘΑ.

ysterografa