4.11.15

Κάλυψη Μαξίμου στον Φίλη: «Καθένας μπορεί να διατυπώνει προσωπικές απόψεις επιστημονικού χαρακτήρα»!!!


Efenpress: Μας προέκυψε και...επιστήμων ο  Φίλης!
Κάλυψη στον υπουργό Παιδείας, Ν. Φίλη, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων παρέχει το Μαξίμου! Συγκεκριμένα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας οι οποίες έχουν προκαλέσει σάλο, ανέφεραν ότι «είναι εκπεφρασμένη η θέση του κοινοβουλίου για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, όπως και της κυβέρνησης».
Οι ίδιοι κύκλοι σημείωσαν πως «παρ´ όλα αυτά ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατυπώνει προσωπικές απόψεις επιστημονικού χαρακτήρα». Παράλληλα άφησαν αιχμές κατά της ΝΔ λέγοντας πως «επιχειρούν να δημιουργήσουν θόρυβο για λόγους εντυπώσεων και σχέση με τα εσωκομματικά τους».

Γ. Αμανατίδης: «Οι επιστημονικές προσεγγίσεις μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα»
Σε αντίστοιχο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις που έκανε από το περιστύλιο της Βουλής ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος είπε ότι «οι επιστημονικές προσεγγίσεις μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα σε μία Δημοκρατία». Ο ίδιος καταλόγισε «πατριδοκαπηλεία» στα στελέχη της ΝΔ που άσκησαν κριτική στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας. «Η εσωτερική μάχη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να γίνεται με όρους πατριδοκαπηλίας. Θα βοηθούσε την πολιτική ζωή της χώρας αυτή να γίνεται με πολιτικούς όρους και θέσεις, γεγονός που δεν έχουμε δει να συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Αμανατίδης είπε ότι «η θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή και δημόσια εκφρασμένη τόσο με δήλωση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου στις 19.5.2015, όσο και στους χαιρετισμούς στις αντίστοιχες ημέρες μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων κατά το παρελθόν».
http://www.eklogika.gr/

Η ασχετοσύνη η παραμόρφωση και η εναντίωση στα συμφέροντα του Εθνους, βαπτίστηκε "επιστημονική προσέγγιση"!
Θα έλεγα κάτι τώρα, αλλά σέβομαι την Efenpress που με φιλοξενεί.
JUAN