9.11.15

Η συνομιλία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες που αποκάλυψε ο Γ.Πανούσης - Αποκαλυπτικοί διάλογοι


ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ZHTOYΣΑΝ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 

Σε αποκαλύψεις «φωτιά» προχώρησε τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης καθώς ο Γ. Πανούσης προσκόμισε ηχητικό υλικό από συνομιλίες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και φυλακισμένων τρομοκρατών.
Συγκεκριμένα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με έναν τρομοκράτη των Πυρήνων της Φωτιάς.
Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα πούμε όλα και για το Σάββα Ξηρό, όλα
Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα. Μας κοροϊδέψατε,  δεν κάνατε τίποτα από αυτά που είπαμε
Αν ισχύουν όλα αυτά τίθεται μεγάλο θέμα για την ίδια την κυβέρνηση αφού όπως φαίνεται στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όχι μόνο παρτίδες με τρομοκράτες αλλά προσπαθούν να κάνουν και "εξυπηρετήσεις"!
Σύμφωνα με πληροφορίες στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και κυρίως με άτομα που έχουν αναπτύξει ηγετικό προφίλ. Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συμβαίνουν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συνομιλίες έχουν να κάνουν με νομοθετήματα που πρέπει να περάσουν και φωτογραφικές διατάξεις ωφέλιμες για τους φυλακισμένους Πυρήνες. Σε αυτές είναι και ρυθμίσεις και διατάξεις εξαίρεσής τους για τις φυλακές Τύπου Γ'! Όμως τα νομοθετήματα αυτά δεν περάσαν με αποτέλεσμα οι Πυρήνες και συγκεκριμένα κορυφαίο ηγετικό τους στέλεχος να βάλει τις φωνές στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλέφωνο σε πολύ έντονο ύφος ότι τον εξαπάτησαν. Τα επίμαχα τηλεφωνήματα  δυσαρέσκειας του στελέχους των Πυρήνων γίνονται την περίοδο που είναι υπό κατάληψη η Πρυτανεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούνται και "τα ρίχνουν" στον Γιάννη Πανούση λέγοντας ότι δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά «ο Πανούσης και προσπαθούμε να τον διώξουμε!» Σε μια από όλες τις συνομιλίες υπάρχει και ο εξής διάλογος του ηγετικού στελέχους των Πυρήνων με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιάννη Πανούση όπου λέει επι λέξει: "θα τον γαμήσω τον καριόλη".
Εκείνο το διάστημα και αφού δεν έχουν περάσει τα νομοθετήματα που θα ήταν ευεργετικά για τους Πυρήνες, κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο οι απειλητικές επιστολές των Πυρήνων για τον Γιάννη Πανούση με αποτέλεσμα να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας για τον τότε υπουργό.
Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό και σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Πανούσης εμπλέκει και ένα άτομο το οποίο είναι πρόσωπο - κλειδί το οποίο είχε υψηλού τύπου ενημέρωση και συνεργάζονταν με ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.
Με μια ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο πρώην υπουργός Προστασίας Πολίτη Γιάννης Πανούσης στέλνει τα δικά του μηνύματα για τις πολύκροτες καταγγελίες του.
Λίγες ώρες μετά την κατάθεση στην Εισαγγελία των στοιχείων που διαθέτει σχετικά με απειλές εναντίον του, ο πρώην υπουργός αισθάνθηκε την ανάγκη να επικοινωνήσει εκ νέου τα συναισθήματά του.
Σύμφωνα με τον Γ. Πανούση «Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών)».
Αναλυτικά η ανάρτηση Πανούση:
«Μόνη ασπίδα μου η κοινωνία
Το’ χω ξαναγράψει..Δεν διαθέτω ακόντιο ή βέλη, γιατί δεν σκοπεύω να επιτεθώ σε κανένα.
Αυτή η υπαρξιακή επιλογή δεν πρέπει όμως να εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή ως γενική αμυντική στάση ζωής.
Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).
Αυτά βιώνω κι αυτά πράττω τώρα.
Για σας, για μας, για όλους».

pronews