5.11.15

Νέες δηλώσεις του Φίλη ρίχνουν "λάδι στη φωτιά"


Να πάνε και οι δυο στα σπίτια τους, διαφορετικά θα πάει όλη η κυβέρνηση.JUAN

Για στερεότυπα που αναζωπυρώνουν τον εθνικιστικό λόγο , έκανε λόγο ο υπουργός Παιδείας, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, για την γενοκτονία των Ποντίων.  
 Μιλώντας  στο πανεπιστήμιο Αθηνών ο Νίκος Φίλης είπε: "Συνεχώς μπροστά μας ορθώνονται παλαιότερα αλλά και νέα στερεότυπα που έχουν κρατήσει τη χώρα μας σε μια ζώνη χαμένων ευκαιρίων. Τέτοια, με μια αναζωπύρωση του εθνικιστικού λόγου τα ζούμε καθημερινά δυστυχώς ως-υποτίθεται- παρηγορητικό λόγο στις στιγμές της κρίσης"


  Στο πλευρό του στάθηκε και η... αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου που υποστήριξε ότι υπάρχουν "φαινόμενα που φτάνουν στα όρια του χουλιγκανισμού όταν ένας άνθρωπος *θέλει να πει οτιδήποτε δεν μπορεί να τολμήσει να πει κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει... πηγή έμπνευσης για περαιτέρω συζητήσεις

pronews
__________________________

*
Όταν αυτός ο άνθρωπος , έχει δημόσια θέση δεν μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει ή ό,τι πιστεύει. Εν τοιαύτη περιπτώσει όλοι οι Στρατιωτικοί και  όλοι οι Αστυνομικοί θα μπορούσαν και αυτοί να ομιλούν δημοσίως και να εκφράζουν τις πεποιθήσεις τους, χωρίς πρόβλημα!
  Αντί να δείξει μεταμέλεια ο κύριος αυτός και να ανακαλέσει αυτά τα  εξωφρενικά που είπε και που αποτελούν θέσεις της Τούρκικης προπαγάνδας, ομιλεί και για ...Εθνικιστικό λόγο κ.λ.π. 
Τουλάχιστον οι Εθνικιστές, κύριε, έχουν αυξημένη αγάπη προς την πατρίδα τους και αυτό δεν είναι κατακριτέο από άτομα με τουλάχιστον κοινή λογική τα οποία δεν φέρουν-φυσικά- κομματικές παρωπίδες .
  Εντυπωσιακή και η στήριξη της κ.Αναγνωστοπούλου καθώς χαρακτηρίζει τις απαράδεκτες θέσεις του συνυπουργού της, σαν...πηγή έμπνευσης για περαιτέρω συζητήσεις!!!!
  Όχι κυρία μου, οι περαιτέρω συζητήσεις θα πρέπει να αφορούν την απομάκρυνση και των δυο σας από την κυβέρνηση ή την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ απ αυτήν.
  Με τις δηλώσεις σας,  πετύχατε να μετακινήσετε αρκετές χιλιάδες Ποντίους-και όχι μόνο- σε δεξιότερα κόμματα.
Συνεχίστε....
ΑΛΕΞ