12.11.15

ΚΥΠΡΟΣ: Καθηγήτρια θεολόγος την..."ψώνισε" !!!!


 EFENPRESS: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Δεν θα πρέπει ούτε  να αλλάζουν  εσώρουχα οι μαθητές, για να μη τους βλέπει ο  (ηδονοβλεψίας;) φύλακας άγγελός τους! 
_____________________________________

Καθηγήτρια Θεολόγος προτρέπει τους μαθητές να κάνουν μπάνιο με τα εσώρουχά τους, προκειμένου να μην τους βλέπουν γυμνούς οι φύλακες άγγελοί τους, σύμφωνα με καταγγελία τηλεθεάτριας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Ανοιχτή Γραμμή".
 
Σε δηλώσεις της η τηλεθεάτρια ανέφερε ότι έχει δει αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού της αλλά και στον τρόπο σκέψης της.
 
"Η κόρη μου φοιτά σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας και το τελευταίο διάστημα πρόσεξα ότι η συμπεριφορά της, αλλά και ο τρόπος σκέψης της είχε αλλάξει. Ήθελε να κάνει μπάνιο με τα εσώρουχα. Τελικά, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η καθηγήτρια των θρησκευτικών της, είπε στα παιδιά στην τάξη να κάνουν μπάνιο με τα εσώρουχά τους για να μην τα βλέπουν γυμνά οι φύλακες άγγελοί τους.
 
Με παραξένεψε πολύ το γεγονός, γιατί ένιωθα ότι η κόρη μου ένιωθε ενοχές όταν έβλεπε τον εαυτό της γυμνό. Είναι απαράδεκτο να έχουμε στα σχολεία εκπαιδευτικούς, οι οποίοι λένε στα παιδιά μας ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι".
 
Το Υπουργείο Παιδείας, παρόλο που κατέχει στοιχεία για την εν λόγω καθηγήτρια, δεν προχώρησε στη λήψη μέτρων, καθότι δεν έχει ενώπιον του επίσημη καταγγελία. 
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Λούης Κυπριανός, ανέφερε πως έχει φροντίσει να ενημερωθεί από τους φακέλους όλους του Υπουργείου Παιδείας, την αρμόδια Επιθεωρήτρια και επίσης τον Διευθυντή του Σχολείου. 
 
"Στοιχεία υπάρχουν όσον αφορά γενικότερα τη συμπεριφορά, αλλά δεν έχουμε επίσημη καταγγελία για να προβούμε στη λήψη κάποιων μέτρων... Σίγουρα οι ακραίες λεκτικές συμπεριφορές στους μαθητές δεν είναι σωστές και πάνω σε αυτό το θέμα θα πρέπει ακριβώς να ενεργήσουμε πάραυτα".
 
Ο Λούης Κυπριανός διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα προβεί στην απαραίτητη διερεύνηση του θέματος, επισημαίνοντας ότι για τέτοιου είδους υποθέσεις, εαν και εφόσον στοιχειοθετήσουν, υπάρχει το κατάλληλο νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει την απομάκρυνση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού απο το εκπαιδευτικό σύστημα.

 πηγη: sigmalive.com