22.11.15

Bίντεο-σοκ: Από χθες ήξεραν ότι δεν θα γίνουν εκλογές στη ΝΔ - Θέλουν την κατάργηση της ανοιχτής ψηφοφορίας


Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βίντεο-σοκ αναρτήθηκε στο διαδίκτυο που δείχνει τον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ Α.Γεωργιάδη να παραδέχεται χθες στην Ναυπακτία όπου περιόδευε ότι "έτσι και αλλιώς αύριο εκλογές δεν θα διεξαχθούν" δείχνοντας έτσι ότι όλοι στην ΝΔ- πλην του Α.Τζιτζικώστα- γνώριζαν για την σημερινή αναβολή.  
_________________________________________________________________
Πηγαίνετε τώρα εσείς (εμείς) τα κορόϊδα, στην ουρά να πληρώσετε και 3 ευρώ για να ψηφίσετε αυτούς που σας βλέπουν αφ υψηλού και σας θεωρούν κουτορνίθια για μια ιδεολογία ανύπαρκτη, για να εκλέξετε αρχηγό έναν απ αυτούς που σας εμπαίζουν!
Υπνοβατούντες εθνικόφρονες (εθνικάφρονες) που πιστεύετε ακόμα σ αυτούς που ΟΛΟΙ από ΟΛΑ σχεδόν τα κόμματα σας πούλησαν με τα μνημόνια αφού πρώτα σας έφαγαν τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής.Σας "κούφαναν" τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα (ΟΛΩΝ) που δήθεν κόπτονται για το συμφέρον σας και το συμφέρον της πατρίδας!
Δεν βλέπετε ότι και μεταξύ τους κοροϊδεύονται; Για την  αρχηγία ή για το συμφέρον;
Ξυπνήστε επιτέλους, η ίδια η Ελλάδα σας το φωνάζει. Δεν την ακούτε; Σας κούφαναν οι διακομματικοί επαγγελματίες ψεύτες;

Ψηφίζετε ΟΧΙ και βγαίνει ΝΑΙ, σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια- εν γνώσει τους ότι λένε ψέματα- και εσείς, σαν περιμένετε, αποβλακωμένα προβατάκια, στο μαντρί, στο κοτέτσι.Θεατές στην εξόντωσή σας, μοιρολάτρες στα χέρια "δημοκρατών" που μόνο το βράδυ στο κρεβάτι είναι δημοκράτες.

Το Σύνταγμα σας έχει οπλίσει με το άρθρο 120, αλλά εσείς στον καφενέ, τσιγάρο πρέφα και καφέ και δε βαριέσαι αδερφέ!

Περαστικά σας (μας).

JUAN
____________________________________________________________________

Όλα αυτά έγιναν γιατί θέλουν να οδηγήσουν τη ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο με σκοπό την αλλαγή του καταστατικού ώστε οι κομματικοί μηχανισμοί να εκλέγουν τον πρόεδρο της ΝΔ και όχι οι πολίτες. 
  Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ο Ε.Μεϊμαράκης ζήτησε από τον γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκο να παραιτηθεί ώστε να οδηγηθεί η ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου γραμματέα και για να δρομολογηθεί η αλλαγή του καταστατικού.   Θέλουν να αφήσουν έξω από την εκλογική διαδικασία τους πολίτες και να τους στερήσουν τον λόγο.   Αυτά τα γνώριζε ο υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδη, που βρισκόταν χθες στην Αιτωλοακαρνανία. 
Το βραδάκι βρέθηκε σε ταβέρνα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, όπου, παρουσία δημοσιογράφων και οπερατέρ των τοπικών μέσων, ακούστηκε να λέει «ούτως ή άλλως αύριο δεν θα γίνουν εκλογές»!   
 Ο κ. Γεωργιάδης είπε τη φράση αυτή προσκαλώντας στο τραπέζι έναν συνεργάτη του, σε χαλαρό ύφος και γελώντας.   Εν τω μεταξύ σε μια εντελώς αδιάφορη εξέλιξη που απλώς την καταγράφουμε την παραίτησή θα υποβάλει εντός της ημέρας ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσιμάρας, μετά το εκλογικό φιάσκο.

pronews