4.7.15

Σε τι «ΝΑΙ», βρε… γελοία «ευρωγιουσουφάκια»;


Ησαΐα Κωνσταντινίδη 
Λένε «ΝΑΙ» έτσι αόριστα σε μια «Ευρώπη» που (απλούστατα) δεν υπάρχει!
«Ευρώπη» -λένε- της «προόδου», της «δημοκρατίας» και της «αξιοπρέπειας»… Πού την βλέπουν αυτή την «Ευρώπη» τα «ευρωγιουσουφάκια» (περί αυτών ο λόγος); Εμείς το αντίθετο ακριβώς διαπιστώνουμε! Και ποια είναι αυτά τα «ευρωγιουσουφάκια», οι σύγχρονοι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ; Είναι μία ετερόκλητη συμμαχία ανάμεσα σε: σαμαρικούς ακροδεξιούς ηλίθιους, παλαιοπασόκους-λαμόγια και «Ποταμίσιους» του «Βούρκου» των εργολάβων!!! 

Όλοι αυτοί ήταν που κατέβηκαν στο Σύνταγμα και διαδήλωσαν… υπέρ της ΕΕ και της Ευρωζώνης! «Μένουμε Ευρώπη» είπαν και ΟΧΙ «Μένουμε Ελλάδα»!...

Πρωτοστάτες κάποιοι νέοι σε ηλικία βουλευτές της ΝΔ (όλοι τους άεργα «παιδιά του μπαμπά»), που βρωμίζουν με τη δράση τους την ιστορία μιας μεγάλης άλλοτε παράταξης. Που από ανθρώπους τεράστιου πνευματικού και ηθικού επιπέδου, όπως ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ή ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, κατήντησε σήμερα να εκπροσωπείται από… τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον φιδόψυχο Χατζηδάκη!
Σε τι λένε όμως «ΝΑΙ» οι δωσίλογοι; Λένε «ΝΑΙ»… στη συνέχιση της ύφεσης και της λιτότητας που έπνιξαν την Ελλάδα! Λένε «ΝΑΙ»… στην ολοένα και αυξανόμενη ανεργία (ειδικά νέων) και στα «λουκέτα» των ελληνικών επιχειρήσεων! Λένε «ΝΑΙ» στη μετανάστευση των νέων Ελλήνων στα ξένα και στην αντικατάστασή τους από ισλαμιστές λαθρομετανάστες!
Λένε «ΝΑΙ» στις αυτοκτονίες των Ελλήνων, που ήδη έχουν ξεπεράσει τις 10.000 μέσα σε πέντε μόνο χρόνια! Λένε «ΝΑΙ» στην υπογεννητικότητα (μισό παιδί κατά μέσο όρο γεννά μία Ελληνίδα!), αφού κανένας νέος δεν τολμά να κάνει σήμερα οικογένεια! Λένε «ΝΑΙ» στα ψυχοφάρμακα και τις ομαδικές ψυχοθεραπείες που, ελέω Τρόικας, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ! Λένε «ΝΑΙ» στον ΘΑΝΑΤΟ της Ελλάδας που αναπόφευκτα έρχεται, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση!...
Εμείς όμως, αντίθετα από τους «γερμανοτσολιάδες» της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του «Ποταμιού» λέμε «ΟΧΙ»!!! Λέμε «ΟΧΙ» στη συνεχιζόμενη μείωση μισθών και συντάξεων! Λέμε «ΟΧΙ» στην εθνική κατάθλιψη που βύθισε τους Έλληνες στην απόγνωση και στο υπαρξιακό αδιέξοδο! Λέμε «ΟΧΙ» στην ταπείνωση που επιφυλάσσουν διαρκώς οι Ευρω-αλήτες, κάτι Σόιμπλε και κάτι Ντάισελμπλουμ, στον λαό μας! Λέμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της πατρίδας μας σε ξένες άδηλες και εχθρικές δυνάμεις, επειδή έτσι το ήθελε ο νάνος Σημίτης και ο γκαβός Σαμαράς! Λέμε «ΟΧΙ» στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
elora.gr