21.5.15

Γιατί ακύρωσε ο Αμερικανός ΥΠΑΜ τη συνάντησή του με Π.Καμμένο: Ο ΥΕΘΑ αρνήθηκε να συναινέσει σε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας


ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 

Άρνηση εισέπραξαν οι ΗΠΑ από τον Έλληνα ΥΕΘΑ Π. Καμμένο και κυβερνητικό εταίρο για επιπλέον κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δηλώνοντας ότι "με τη Ρωσία μάς συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και είναι σύμμαχός μας και αδελφό έθνος".
 
Η Ρωσία είναι σύμμαχος της Ελλάδας, καθώς τις δύο χώρες συνδέουν «άρρηκτοι δεσμοί» λόγω της κοινής θρησκείας και την οικονομικής συνεργασίας, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με την Christine Wormuth, Υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.
 
Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας να παρέχει τη στήριξή του για έναν νέο κύκλο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, χωρίς ωστόσο να βρουν ανταπόκριση.
 
«Μου ζήτησαν να επεκτείνω τις κυρώσεις, ιδίως σε σχέση με την Κριμαία. Εξήγησα (στην Wormuth) ότι το ζήτημα της Ουκρανίας ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο για την Ελλάδα, καθώς περίπου 300.000 Έλληνες ζουν στη Μαριούπολη και στις γύρω περιοχές και αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν ασφαλείς κοντά στην (Ρωσική) Ορθόδοξη Εκκλησία», δήλωσε ο Π. Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση της Τετάρτης, σύμφωνα με το Sputnik.
 
Ο Υπουργός Άμυνας έκανε ειδική αναφορά στην οικονομική ζημιά που υπέστη η Ελλάδα λόγω των προαναφερόμενων κυρώσεων, που έφτασε τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ δήλωσε ακόμη ότι η Ρωσία είναι σύμμαχος της Ελλάδας, καθώς τις δύο χώρες συνδέουν «άρρηκτοι δεσμοί» λόγω της κοινής θρησκείας και της οικονομικής συνεργασίας.
 
Καθίσταται σαφές το γιατί οι ΗΠΑ μέσω των αμερικανοκινούμενων ΜΚΟ και των ελεγχόμενων εγχώριων ΜΜΕ προσπαθούν να προωθήσουν την αθεϊα στην Ελλάδα και να εξαλείψουν την Ορθοδοξία, χτυπώντας την ανελεήτα καθημερινώς μέσω "ειδημόνων" συγγραφέων και "καλλιτεχνών", όπως συνέβη πρόσφατα με το προσκύνημα των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.
 
Γνωρίζουν ότι όσο υπάρχει Ορθοδοξία, ο πληθυσμός θα είναι φίλα προσκείμενος προς τη Μόσχα.
 
 
 defencenet.gr