24.11.14

Προσοχή! Μην εκθέσετε το παιδί!!!


Σήμερα,  Τρίτη, σκοπεύουν να δώσουν τη φωτογραφία του καλόπαιδου  από (που αλλού;) από την Αλβανία, που προσπάθησε να "καθαρίσει" καμιά 30ριά Έλληνες με καλάσνικοφ, σε ένα κέντρο στην Αθήνα!

 Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε! Να μη δώσουν τη φωτογραφία στη δημοσιότητα και εκθέσουν το παιδί!
Στο κάτω - κάτω τι έκανε; Προσπάθησε να σκοτώσει καμιά 30-ριά Έλληνες, που έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί θα ήσαν άνεργοι, οπότε δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα εργασιακό!

Μη δίνετε τη φωτογραφία.Αφήστε να περάσουν μερικοί μήνες, να μπορέσει το "παιδί" να φύγει από αυτό το καταραμένο τόπο, να πάει στη δοξασμένη πατρίδα του, να ανταμειφθεί γι αυτή τη θαρραλέα πράξη κατά των εχθρών της... παμμεγίστης Αλβανίας (με τη ξυλόκοτα στη σημαία).

Δίνοντάς του χρόνο να φύγει για τα πάτρια εδάφη, θα δείξουμε- για άλλη μια φορά- το μεγαλείο της ψυχής μας, την αυξημένη νοημοσύνη μας, το προοδευτικό αίσθημα δικαίου, τη σοφή νομοθεσία μας και τη θαυμάσια ερμηνεία των διατάξεών της!

Και, εδώ που τα λέμε, τι έγινε και αν σκότωνε 50- 100 Έλληνες; Θα άδειαζε  η Ελλάδα;
Αφήστε το παιδί να κάνει τη δουλειά του και μη το εκθέτετε, γιατί μπορεί να  βρεθούν μερικοί κακοήθεις φασίστες, δεξιοί και μη προοδευτικοί, να το κατηγορήσουν, το καϋμένο!
μια, εδώ κάναμε τόσο κόπο να το φέρουμε στην Ελλάδα για να μας ψηφίσει, θα το εκθέσουμε και από πάνω; Προς Θεού! Υπάρχει και...Αλάχ και είναι τόσοοο μεγάλος!
Juan