17.8.13

Οργανωμένο σχέδιο η εξέγερση των λαθρομεταναστών;-Bρέθηκαν αυτοσχέδια ρόπαλα στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου

KOREfenpress: Τι "κέντρα κράτησης" και παραμύθια! Φορτώστε τους σε ένα "σκυλοπνίχτη" και αφήστε τους στα διεθνή ύδατα.Να πάει η Γερμανία να τους μαζέψει.Αρκετά ασχοληθήκαμε μ αυτούς...Το δε " Δουβλίνο 2" να το κάνουν αυτό που ξέρουν...
Πρώτα η Ελλάδα και μετά οι συναισθηματισμοί.
__________________________________


Αιφνιδιαστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, σε χώρους κτιρίου του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου. Στον χώρο αυτό κρατούνται αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από το αστυνομικό προσωπικό του Κέντρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• 28 αυτοσχέδιοι ράβδοι από αλουμίνια παραθύρων


• Μία σιδερένια ράβδος
• Δύο κομμάτια από τσιμέντο
• Ένα σακίδιο που περιείχε 30 πέτρες
• Κομμάτια ξύλων.
Οι έλεγχοι από τις αστυνομικές Αρχές θα συνεχιστούν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SpiroSpero, από καταγγελίες που έχουν έρθει σε γνώση μας από αστυνομικούς που υπηρετούν σε Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών, από την πρώτη στιγμή είχαν επισημάνει στους αρμοδίους, ότι οι προδιαγραφές αυτών των εγκαταστάσεων απέχουν πολύ από κέντρα κράτησης.
Διαθέτουν ντουλάπες με δοκούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χρησιμοποιούνται ως ρόπαλα, κουφώματα αλουμινίου που ξηλώνονται εύκολα και γίνονται λάμες και ακόμα πιο απίθανο, επειδή όλα σε αυτή την χώρα γίνονται στο συνήθως μία εβδομάδα πριν τις εκλογές για το θεαθήναι, και αυτό συνέβη με τα κέντρα κράτησης, αντί να στρώσουν άσφαλτο έβαλαν χαλίκι που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ανεξάντλητο πολεμοφόδιο είναι αυτό.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν περιέλθει σε γνώση μας πολλοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα προηγούμενα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα όταν προσγειώθηκαν σε πρόσωπα και γόνατα πλαστικά μπουκάλια γεμάτα με χαλίκια. Το ακόμα πιο κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη υπήρξε η σκέψη να αντικατασταθούν οι αστυνομικοί με ιδιώτες σεκιούριτι, που θα ήταν απλά θέμα χρόνου ακόμα και να κρατηθούν ως όμηροι.
Το τελευταίο στοιχείο που αφορούν οι καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση μας, είναι πως ήδη τα Κέντρα αυτά πάσχουν από έλλειψη προσωπικού (ειδικά όταν 80 άτομα προσπαθούν να φυλάξουν πάνω από 1.000) και εδώ και αρκετό καιρό είχαν απομακρυνθεί από τα Κέντρα Κράτησης διμοιρίες των ΜΑΤ που από μόνη της η εικόνα δεν άφηνε περιθώρια σκέψεων για εξέγερση αφού θα καταπνιγόταν με το ξέσπασμά της κιόλας. ...Αυτά σαν τροφή για σκέψη προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, γιατί όχι τίποτε άλλο, αυτά τα Κέντρα Κράτησης είναι δίπλα σε σπίτια αθώων και φορολογούμενων πολιτών...
http://www.spirospero.gr