2.5.12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κατελήφθη ...εν τω πράττεσθαι!

Εντολή: " Ξηλώστε τις αφίσσες του Πάνου Καμμένου"


  Αυτή την εντολή ισχυρίστηκε ότι είχε, η υπάλληλος της καθαριότητος του Δήμου, όταν συνεργάτης μας την "επιασε" επ αυτοφώρω, σήμερα την 09,00΄ώραν απέναντι από το Ν.Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, επί της οδού  Μοναστηρίου,να ξηλώνει με αυξημένο ζήλο  (μόνο)τις αφίσες των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"  που ενημέρωναν το λαό για την αποψινή συγκέντρωση του κ. Πάνου Καμμένου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να τις ρίχνει σε κάδο ανακύκλωσης!

 Σε ερώτηση του συνεργάτου μας  γιατί δεν περίμενε να γίνει η συγκέντρωση σήμερα και να τις αφαιρέσει αύριο, απήντησε ότι "αυτή την εντολή έχουμε" και "δεν φταίμε εμείς".

Όταν όμως ο συνεργάτης μας έβγαλε το κινητό τηλέφωνό του και της είπε ότι θα ενημερώσει αμέσως το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τότε εκείνη, θορυβηθείσα, κάλεσε με το κινητό της τον προϊστάμενο (προφανώς), του εξιστόρησε τα καθέκαστα και εκείνος της είπε, να μη βγάλει άλλες σήμερα και να τις βγάλει την επομένη.

 Προφανώς ίδια οδηγία θα δόθηκε -εν συνεχεία- και στα υπόλοιπα συνεργεία, που και αυτά θα είχαν παρόμοια εντολή και έτσι σταμάτησε η ...αποκαθήλωση των αφισών!
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:


στα συνήθη πλέον καθήκοντά της,μετά το τηλεφώνημα...