31.8.10

Καθαρίζουν την Αθήνα προεκλογικά για να σας ξανακοροιδέψουν.Μην τους κάνετε την χάρη.


Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο σχέδιο δράσης για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και για την αντιμετώπιση των τριτοκοσμικών συνθηκών που επικρατούν. Συγκεκριμένα το φίδι από την τρύπα καλείται να βγάλει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρόλο που όπως προκύπτει το πρόβλημα δεν είναι μόνο αστυνομικό. Για αρχή όμως η αστυνομία καλείται να βάλει αρχικά προσωρινή τάξη ενώ στην συνέχεια ειδικό σώμα ήπιας καταστολής θα αναλάβει να εξομαλύνει την κατάσταση.

Πράγματι η εικόνα του κέντρου σήμερα ήταν κάπως ....
καλύτερη ενώ το ίδιο παραδέχτηκαν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Σε κάθε στενό υπήρχε περιπολία, η ομάδα ΔΙΑΣ περνούσε συνεχώς ενώ την παρουσία της είχε και η Δημοτική Αστυνομία.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο εύκολο να λύσεις μια τέτοια τριτοκοσμική κατάσταση από την μια στιγμή στην άλλη.

Μένει να δούμε αν πραγματικά το σχέδιο ''καθαρό κέντρο'' είναι μια προεκλογική δέσμευση ή μια πρόταση που θα δώσει ανάσα στην ταλαιπωρημένη και βρώμικη πρωτεύουσα.
newsit