1.7.10

ΟΧΙ στους "Προκρούστες" των Εθνικών Οδών :

Κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια στις 4 Ιουλίου

 Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010, 13:44
«Στις διώξεις του κινήματος κατά των διοδίων απαντάμε με ενότητα και αγώνες. Όλοι την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 18:00 στα διόδια των Αφιδνών» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια. Όπως εξηγούν: «Το κίνημα ενάντια στα διόδια διανύει τον ένατο μήνα του πανελλαδικά. Οι πολυεθνικές ...
εταιρίες, που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, αφού τους τις παραχώρησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τις ευλογίες του ΛΑΟΣ, προσπαθούν να κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα , με διώξεις ενάντια στο κίνημα μας.

Έτσι προχώρησαν σε μηνύσεις ενάντια σε 11 αγωνιστές του κινήματος , μέλη του συντονιστικού της Βορειανατολικής Αττικής. Οι ανυπόστατες κατηγορίες ξεκινούν από την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταλήγουν στην παρακώληση συγκοινωνιών, ενάντια σε αυτούς που απελευθερώνουν τα διόδια αποδίδοντας τους δρόμους ελεύθερους στους οδηγούς.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση του ΔΝΤ - ΕΕ, προσπαθεί να καταστείλει το κίνημα μας, με βάρβαρες επιθέσεις και παράνομες συλλήψεις, όπως αυτή του συναγωνιστή μας και μέλους των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια, Δημήτρη Αγγελή - Δημάκη, μεταπτυχιακού φοιτητή Ιστορίας - Αρχαιολογίας, που έγινε στην πανεργατική πορεία της 29-6-10.

Είναι ο πανικός των κυβερνώντων και των εταιριών που οδηγούν σε αυτές τις ενορχηστρωμένες προσπάθειες εκφοβισμού του κινήματος. Αυτοί οι τρομοκράτούντες είναι ταυτόχρονα βαθύτατα τρομοκρατημένοι, καθώς ολοένα και νέα στρώματα, κατοίκων, ενεργοποιημένων πολιτών, επαγγελματικών κλάδων, εξεγείρονται και λένε:

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ!
-ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!

Ελάτε όλοι στην πρώτη μας αγωνιστική απάντηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Ιούλη στις 18:00 να απελευθερώσουμε τα διόδια Αφιδνών».
zougla.gr