17.2.10

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ !!!

Παράνομες "αποδράσεις" του τριημέρου


Τριήμερο Αποκριάς, αποδράσεις στην επαρχία, ιδιαίτερα στην Θήβα και τον Βλάχικο Γάμο, όπου οι ληστές δεν άφησαν ευκαιρία να πάει χαμένη…
Η ώρα ήταν 11.00 το βράδυ της Παρασκευής και η ταβέρνα στο Μουρίκι γεμάτη από κόσμο.
Δυο άτομα, ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με καπελάκι εισέβαλαν στην ταβέρνα, κρατώντας μονόκανες καραμπίνες…
Οι πελάτες έμειναν με την μπουκιά στο στόμα και ο ιδιοκτήτης παρέδωσε στους ληστές το ταμείο με 1.000 ευρώ…
Αυτοί επιβιβάστηκαν γρήγορα σε λευκό αυτοκίνητο, άνευ πινακίδων και εξαφανίστηκαν προς την πλευρά της Εύβοιας…
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας, όσοι έχουν απομείνει, τους πήραν στο κατόπι, αλλά άδικος ο κόπος….
Η προηγούμενη εβδομάδα άλλωστε, δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης απ΄ όλες τις πλευρές και δεν έχουν άδικο οι σχολιαστές των Αθηναϊκών ΜΜΕ, που μιλούν για μεταφορά της εγκληματικότητας στην επαρχία και γιατί όχι στην Θήβα, που βρίσκεται κοντύτερα και είναι απροστάτευτη, καθώς η Αστυνομική Υποδιεύθυνση έχει τα χάλια της….
Οι συνεχείς αποσπάσεις και διαθέσεις για την φύλαξη βουλευτών και άλλων έχει μεταμορφώσει την υπηρεσία κυριολεκτικά στους «τρείς και τον κούκο» με τους πολίτες να ετοιμάζονται να λάβουν μέτρα εκείνοι για τους Αστυνομικούς, καθώς τα περιστατικά που ίδιοι αντιμετωπίζουν δεν έχουν τελειωμό!
Την ώρα που οι Αστυνομικοί πάλευαν να αφοπλίσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην τράπεζα, οι Τσιγγάνοι με τον γνωστό τρόπο ακινητοποιούσαν και ξάφριζαν αυτοκίνητα στην γέφυρα του Πυριού….
Πολίτες που βρέθηκαν στην γνωστή καφετέρια της ίδιας περιοχής είδαν τα αυτοκίνητά τους να καταστρέφονται επίσης από γνωστούς δράστες της περιοχής….
Οι κλοπές και οι διαρρήξεις εμπλουτίζουν την καθημερινή ειδησεογραφία και αποτελεί άξιον απορίας για όλους πλέον ο όρος «προστασία του πολίτη» που όχι μόνο δεν υφίσταται, αλλά αντίθετα έχει τεθεί σε αχρηστία, αφού ο θύτης διευκολύνεται και το θύμα αν τολμήσει να αμυνθεί διώκεται, παρά τα αντιθέτως προεκλογικά υποσχόμενα της κυβέρνησης ….
Τις επόμενες ημέρες πολίτες, φορείς και σύλλογοι προσανατολίζονται στην πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις τόσο για την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, στο θέμα ενίσχυσης της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας της οποίας συγχρόνως επιτρέπει την αποδυνάμωση, όσο και για την λήψη μέτρων κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή…

Thivapress/EFENPRESS