2.2.10

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010

Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας στην Οιχαλία ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας στην Οιχαλία

Μια μόλις ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων αστυνόμευσης στο δήμο Οιχαλίας ένα νέο περιστατικό έρχεται να ταράξει την ηρεμία της περιοχής.

Απόπειρα απαγωγής μαθήτριας στην Οιχαλία Ο δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθ. Ζιώγκος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, αλλά και με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδη, μια απόπειρα απαγωγής 17χρονης μαθήτριας Λυκείου. Το συμβάν σημειώθηκε χθες στις 7 μ.μ., σε απόσταση 150 μέτρων από την κεντρική πλατεία, όταν τέσσερις νεαροί κουκουλοφόροι κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της νεαρής, η οποία τους αντιλήφθηκε έγκαιρα και τράπηκε σε φυγή μπαίνοντας σε σπίτι κοντά στο κέντρο της κωμόπολης.
Με αφορμή και αυτό το συμβάν ο δήμαρχος αναφέρει ότι «είναι απαράδεκτο το γεγονός η Οιχαλία, η μεγαλύτερη σε πληθυσμό κωμόπολη του νομού μας, με την πόλη των Τρικάλων και την Καλαμπάκα, με 6.000 εγγεγραμμένους και 3.000 μόνιμους κατοίκους να μην έχει ούτε έναν αστυνομικό στο σταθμό τάξης που παραμένει κλειστός. Επιτακτικό αίτημά μας είναι η ύπαρξη, μικρής έστω, αστυνομικής δύναμης στο δήμο Οιχαλίας».
ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤV ME TA ALBANA KAI OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

πηγη:e-enimerosi.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
ΕΕΚΕΙΝΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; H ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ;