26.6.21

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,



Από που ως που δικαιολογείται ο  Νίκος Αναστασιάδης  να εκφράζει ικανοποίηση   διότι στα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία, 25.6.2021,  δηλώνεται ότι η λύση του Κυπριακού θα ε

ίναι η ΔΔΟ;

Είναι ικανοποιημένος  ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, της χώρας Κράτους Μέλους του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που έχει υποστεί τη βάναυση Τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974  και έχουν παραβιαστεί κατάφωρα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Λαού της, διότι οι Ευρωπαίοι υποστηρίζουν νομιμοποίηση των όσων έχουμε πάθει το 1974.

Είναι, δηλαδή,  ικανοποιημένος με τους Ευρωπαίους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διότι :

  • Υποστηρίζουν να νομιμοποιηθεί το παράνομο σήμερα καθεστώς στα κατεχόμενα, σε αντίθεση με τα Ψηφίσματα 541 και 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας, που ζητούν την ανάκλησή του.

  • Υποστηρίζουν να θυματοποιηθούν και να παραμείνουν για πάντα πρόσφυγες και εκτοπισμένοι, Έλληνες, Μαρωνίτες , Αρμένιοι και Λατίνοι νόμιμοι, αυτόχθονες πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίοι εκτοπίστηκαν με γενοκτονικές διαδικασίες από τα κατεχόμενα εδάφη μας

  • Υποστηρίζουν να παραμείνουν οι Τούρκοι Έποικοι στην κατεχόμενη Κύπρο

  • Υποστηρίζουν να λειτουργήσει πολιτικά ισότιμο, κυρίαρχο  Τουρκικό Κράτος στα κατεχόμενα εδάφη μας, με τη δική του ξεχωριστή ιθαγένεια και ταυτόχρονα να είναι συγκυρίαρχο και στην διακυβέρνηση της Νέας Κύπρου μέσα από τις πολιτικά ισότιμες δομές της ΔΔΟ.

Αυτό είναι το περιεχόμενο της ΔΔΟ, για την οποία θριαμβολογεί  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το οποίο απορρέει:

  • από τις κοινές δηλώσεις Χριστόφια και Αναστασιάδη με τους ΤΑΛΑΤ και ΕΡΟΓΛΟΥ, εγκάθετους της Άγκυρας στα κατεχόμενα εδάφη μας, 

  • από τις μέχρι τώρα συγκλίσεις που επετεύχθησαν στις συνομιλίες και,

  • από το πλαίσιο Γκουτέρες. 

Τα πιο πάνω  που οι Ευρωπαίοι υποστηρίζουν και για τα οποία εκφράζει ικανοποίηση ο Νίκος Αναστασιάδης,   είναι το, εξορισμού, περιεχόμενο της ΔΔΟ όπως την είχαν σχεδιάσει από το 1956 και με συνέπεια υλοποιούν, η Βρετανία/ Τουρκία και τώρα υποστηρίζουν  Αμερική  και η Ευρωπαϊκή Ένωση.  Αυτό είναι το περιεχόμενο της Τουρκικής λύσης. 

Αυτό είναι το περιεχόμενο ΔΔΟ το οποίο ο Λαός μας απέρριψε το 2004 με 76% ΟΧΙ.

Αυτό είναι το περιεχόμενο λύσης του Κυπριακού για το οποίο θριαμβολογεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το οποίο κατά τον Νίκο Αναστασιάδη θα φέρει Ευρωπαϊκή λύση στο Κυπριακό, θα είναι σύμφωνη με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και το Διεθνές Δίκαιο, θα φέρει λειτουργική και βιώσιμη λύση και θα δικαιώνει το Λαό της Κύπρου. Τίποτε από αυτά δεν θα ισχύει διότι, η βάση πάνω στην οποία οικοδομείται η λύση ΔΔΟ είναι προϊόν βάναυσης παραβίασης του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου και του Διεθνούς Δικαίου. Πρόκειται για βάση διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και εμείς θα είμαστε μέχρι εξαφάνισης, όμηροι της Τουρκικής επεκτατικής πολιτικής.

Μάλιστα η επέκταση της θριαμβολογίας στο ότι απορρίπτονται τα δύο Κράτη, αποτελεί διπλωματικό εκβιασμό για αποδοχή της ΔΔΟ. 

Σε παλαιότερη εποχή τέτοιους εκβιασμούς πρόβαλλε η αποικιοκρατική Δύναμη, με το γνωστό: Ζυρίχη ή Διχοτόμηση. 

Σήμερα τον εκβιαστικό  ρόλο :  ΔΔΟ ή διχοτόμηση, με την προσποίηση ότι η ΔΔΟ δεν αποτελεί διχοτόμηση, τον ανέλαβαν με καθοδήγηση της Αποικιοκρατικής Δύναμης, ο Πρόεδρος μας και οι Διζωνικοί Ηγέτες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ.

Ντροπή – Ντροπή.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια