10.1.20

«Μισθοφορικά κέντρα» τα hot spot στην Ελλάδα: Η Άγκυρα στρατολογεί παράνομους μετανάστες για να πολεμήσουν στην Λιβύη

Όπως τα φίδια που φιλοξενούμε στον κόρφο μας, έτσι και αυτοί όταν πάρουν-με το ίδιο σύστημα- εντολή από τη Τουρκία με την οποία έχουν άμεση επαφή, θα μας πολεμήσουν από μέσα (στα μετόπισθεν)   όταν εμείς θα πολεμούμε στα σύνορα. Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό;
Juan
Κέντρα στρατολόγησης φανατικών ισλαμιστών είναι τα hot spot στην Ελλάδα, διαμέσου των οποίων επιχειρείται να βρεθούν μισθοφόροι για να ενταχθούν στις τάξεις του GNA προς υπεράσπιση του φιλοτουρκικού καθεστώτος στην Τρίπολη.

Ο GNA έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα λειψανδρίας καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του λιβυκού ανδρικού πληθυσμού κατατάσσεται στις τάξεις του LNA, στις δυνάμεις δηλαδή του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ. 
Η Άγκυρα είναι αυτή που αναζητάει «φρέσκο κρέας» για να στηρίξει το λιβυκό καθεστώς και έχει αναλάβει και την χρηματοδότησή τους.
«…Η πατρίδα της Λιβύης κινδυνεύει. Έχουμε χάσει το 96% της περιοχής της Συρίας και δε θέλουμε να χάσουμε όλη τη Λιβύη». Μ’ αυτή ακριβώς τη φράση τελειώνει η μικρή αγγελία που αναζητά μισθοφόρους στη χώρα μας  για να πολεμήσουν στη Λιβύη. 
Αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες μέρες, το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου όπως αναφέρει το Star
pronews