15.9.19

Βίντεο: Απόβαση Και Κατάληψη Της Κέρκυρας Από Την Τουρκία Δια Μέσου Αλβανίας! Προειδοποιεί Πρόεδρος Ελληνικού Κόμματος Της Βουλής!

Σε κάθε περίπτωση, αν χρησιμοποιηθεί αλβανικό έδαφος από τους τούρκους για επίθεση κατά της Ελλάδος
αυτό σημαίνει ότι θα ισοπεδωθεί μετά η Αλβανία από την Ελλάδα.
Juan 
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Εκπομπή του Κόντρα & Ρήξη 5/9/19, με τίτλο (ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Το κρίσιμο πρὠτο 24ωρο), προσπαθεί (Ο Θεός να την πεί ανάλυση αυτή την μπούρδα) να αναλύσει τις επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας στο πρώτο κρίσιμο 24ωρο, και πως οι Τούρκοι θα ανοίξουν ένα δεύτερο Πολεμικό μέτωπο με την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την Κέρκυρα, διά μέσου των Βάσεων Στρατού και Ναυτικού που διαθέτει οι Τουρκία στην Αλβανία!

Μάλιστα για την επιχείρηση αυτοί, θα λάβουν μέρος τα 52 εξαφανισμένα ελικόπτερα της Τουρκίας, (που φέρονται να άνοιξε η Γης και να τα κατάπιε, μετά το αποτυχημένο Πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν ). Όμως ο Βελόπουλος τα βρήκε! Oh Yes! Που αλλού? Κρυμμένα στην Αλβανία! Έλεος!

Τι να του Απαντήσω?;! Βελόπουλε...Παιδί μου....Η Μισή ΕΥΠ της Χώρας-Ελλάδας- βρίσκεται στην Αλβανία! Και η άλλη μισή ΕΥΠ βρίσκεται στην Τουρκία! Λές να μετακινηθεί ένα ολόκληρο Βουνό από Στρατό και να μην το Πάρουμε χαμπάρι! Ακόμα και  για την Απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το ξέραμε.....Αλλά ας όψεται οι Σύμμαχοι μας ΗΠΑ!



Δείτε το Βίντεο εδώ:





Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr
https://priftisnews.blogspot.com/