23.6.24

Βίντεο: Πολεμική εμπλοκή Βρετανικών και ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία – Βρετανός στρατιώτης πέφτει σοβαρά τραυματισμένος από ρωσικά πυρά

Επιχείρηση των Ρώσων σε ... βρετανικά χαρακώματα!


 Συγκλονιστικό βίντεο από τις μάχες βρετανών στρατιωτών με ρωσικές δυνάμεις σε μέτωπο του Ντονέτσκ έδωσαν στη δημοσιότητα ρωσικά ΜΜΕ.

Οι ρωσικές δυνάμεις είχαν σπάσει την πρώτη αμυντική γραμμή των Βρετανών (Ουκρανοί δεν γνωρίζουμε αν υπήρχαν στο σημείο) και προσπαθούσαν να καταλάβουν τα χαρακώματα τους.

Το πρώτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας Βρετανός στρατιώτης τραυματίζεται σοβαρά από ρωσικά πυρά. Δεν γνωρίζουμε αν πέθανε. Λογικά όμως είναι όλοι νεκροί καθώς οι Ρώσοι απέκτησαν το οπτικοαουστικό υλικό από τις κάμερες τους.


Το βίντεο επιβεβαιώνει την αυξανόμενη πολεμική εμπλοκή της Βρετανίας και άλλων ΝΑΤΟϊκών χωρών στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:20

Ένα μεγαλύτερο απόσπασμα της μάχης

Σύμφωνα με την αναφορά του επικεφαλής του κέντρου Τύπου της ομάδας “Κέντρο” των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αλεξάντερ Σαβτσούκ, τις τελευταίες 24 ώρες, ο ρωσικός στρατός έπληξε 340 εντοπισμένους εχθρικούς στόχους στις περιοχές Novoaleksandrivka, Novopokrovskoe, Novgorodskoe.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στο 142ο πεζικό, καθώς και στις 23η και 24η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι συνολικές απώλειες του ουκρανικού Στρατού ανήλθαν σε 410 άτομα. Άλλοι τέσσερις παραδόθηκαν.

Επιπλέον, καταστράφηκαν τρία συστήματα πυροβολικού D-30 και «Msta-B», δύο M-119, ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο «Gvozdika» και δύο πυροβόλα MT-12 «Rapira».

Τρία αυτοκίνητα και ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M-113 έπεσαν «θύματα» των χειριστών drone FPV των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

https://warnews247.gr

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη)