11.5.24

Στο στόχαστρο του Κασσελάκη ο Γεωργιάδης και τα δήθεν χειρόγραφα του Ιησού – Ζητάει την αποπομπή του υπουργού-video)

 Πολιτικό θέμα άνοιξε με αφορμή βίντεο στο οποίο ο νυν υπουργός Υγείας, κατά το παρελθόν, πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη για λόγους «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλούμενος βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ, βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού δεν τρέφει αυταπάτες…

«Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη ‘’μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης’’ το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», αναφέρει αρχικά.

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι»

Στη συνέχεια ρωτά και απαντά μόνους μόνος του: «Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι» και αναφέρει περιπτώσεις που στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και αξιωματούχοι δεν αποπέμφθηκαν.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Χ, επικαλείται βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι ΤηλεΑστυ στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης πωλούσε αντί 20 ευρώ βιβλίο που περιείχε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

«Η αλαζονεία του ‘’41%’’ είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα» εκτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφει τα πυρά του στον Άδωνι Γεωργιάδη που «τοποθετήθηκε στο υπουργείο υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως».

Στην ανάρτησή του, που συνοδεύεται από το επίμαχο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».


https://www.in.gr/2024/05/10/politics/epikairotita/sto-stoxastro-tou-kasselaki-o-georgiadis-kai-ta-dithen-xeirografa-tou-iisou-zitaei-tin-apopompi-tou-ypourgou/

________________________________

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη )