30.5.24

Μετά το Αιγαίο έβγαλαν… τουρκική και τη Θράκη! Θα απαντήσει στη νέα πρόκληση της Άγκυρας η κυβέρνηση;

 


Οι «άριστοι» του Μαξίμου φαίνεται ότι μαγεύτηκαν από τα «ήρεμα νερά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Μέχρι σήμερα, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από την ελληνική πλευρά για την αποτροπή της λαθραίας χρήσης του σήματος «TurkAegean» από την Άγκυρα. Η Τουρκία από την πλευρά της, μεθοδικά και σταθερά, έχει καταφέρει με καμπάνιες εκατοντάδων εκατομμυρίων να ταξιδέψει στα πέρατα της γης το «TurkAegean», το οποίο πλέον καθιερώνεται στις παγκόσμιες συνειδήσεις εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία συναινεί στην πλήρη παράδοση του Αιγαίου στους απέναντι!

.

Και σα να μην έφτανε αυτό, έρχεται νέα πρόκληση την οποία αποκαλύπτει το newsbreak. Οι γείτονες, των οποίων η κυβέρνηση προσπαθεί να ικανοποιήσει τα χατίρια, έβγαλε… τουρκική και τη Θράκη!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι αληθινό και αποδεικνύει τον συντονισμένο σχεδιασμό της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και για ποιο λόγο επιμένει να αναφέρεται σε «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη.

Επίσημα έστησαν ιστοσελίδα (thrace.goturkiye.com) που, όπως βλέπετε, παρουσιάζει για τουρκική την Θράκη και την διαφημίζει για τουριστικούς λόγους! Επισημαίνουμε ότι δεν γίνεται καμία αναφορά σε Ανατολική Θράκη, αλλά σε όλη τη Θράκη!

Μάλιστα στο μενού επιλογής γλώσσας δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα, αν και για λόγους προπαγάνδας διαφημίζουν στο ελληνικό facebook αυτό το αίσχος που υποσκάπτει όχι μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Έχει υποχρέωση η ελληνική κυβέρνηση να απαντήσει όπως πρέπει στη νέα πρόκληση -και όχι να την κάνει και αυτήν γαργάρα- γιατί η Άγκυρα έχει βάλει στόχο να μας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα το αμέσως επόμενο διάστημα. Για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια του αέρα.

https://www.newsbreak.gr

_______________________

Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο