14.5.24

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ-ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Steve Kirimlis

 Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ…..Διάλεξα να σας γράψω για αυτήν την συμφωνία η οποία δεν ήταν και πολύ κρυφή, αλλά δεν ήταν και τόσο γνωστή για αρκετό καιρό, που τελικά νομίζω έχει συμφωνηθεί...τουλάχιστον σε γενικές γραμμές. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τα τελευταία 3 χρόνια, η ΣαουδικήAραβία και οι Ηνωμένες Πολιτείες οριστικοποιούν τις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας ορόσημο για την ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και της άμυνας - αλλά τελικά δεν φαίνεται ότι θα επιτευχθεί συμφωνία εάν το βασίλειο και το Ισραήλ δεν συνάψουν διπλωματικές σχέσεις, όπως δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.....     

                                                                                                                                                                                                                                                                         αμυντική. Mία συνθήκη θα ενίσχυε τη παλιά συμμαχία ασφαλείας των 70 ετών, μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ και θα τους έδενε ολοένα και πιο κοντά μεταξύ τους καθώς οι αντίπαλοι των ΗΠΑ όπως το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα επιδιώκουν να επεκτείνουν την επιρροή τους στη Μέση Ανατολή. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, επιδιώκει εδώ και καιρό, σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία, την πατρίδα των ιερότερων τοποθεσιών του Ισλάμ, καθώς η κίνηση αυτή θα μπορούσε να κυριαρχήσει στον ευρύτερο μουσουλμανικό κόσμο.

Δεν είναι μυστικό ότι οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται επί του παρόντος μια mega-συμφωνία που περιλαμβάνει τρία βασικά στοιχεία, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο Μάθιου Μίλλερ, εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ..

 Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει μια δέσμη συμφωνιών μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας, το άλλο σκέλος έχει την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ και το τρίτο σκέλος για μια πορεία προς ένα παλαιστινιακό κράτος.  «Όλοι τους συνδέονται μεταξύ τους. Κανένας δεν πάει μπροστά χωρίς τους άλλους», είπε ο Μίλερ.   Για να πραγματοποιηθεί η ομαλοποίηση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ, πρέπει να υπάρχει ένας δρόμος για ένα παλαιστινιακό κράτος και «ηρεμία στη Γάζα», είπε ο  ΥπΕξ. των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν σε ένα πάνελ σε οικονομική διάσκεψη στο Ριάντ αυτήν την εβδομάδα. «Το έργο που κάνουν από κοινού η Σαουδική Αραβία και οι Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τις δικές μας συμφωνίες, νομίζω ότι είναι όσο πιό κοντά μπορούν να είναι στην ολοκλήρωση, αλλά στη συνέχεια για να προχωρήσουμε στην ομαλοποίηση θα απαιτηθούν δύο πράγματα:...ηρεμία στη Γάζα και αξιόπιστη πορεία προς ένα παλαιστινιακό κράτος», είπε.

 Κατά την διάρκεια του φόρουμ, ο Μπλίνκεν συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS) για να συζητήσουν τη συμφωνία.  Οι ειδικοί περιγράφουν το σύμφωνο Σαουδικής Αραβίας-ΗΠΑ ως «ένα ολοκληρωμένο σύνολο συνεννοήσεων» που θα περιλαμβάνει ασφάλεια, οικονομικές και τεχνολογικές εγγυήσεις προς το βασίλειο, καθώς και υποστήριξη για το μη στρατιωτικό πυρηνικό του πρόγραμμα.!!..( το γνωρίζατε αυτό??)

 Η συμφωνία εξομάλυνσης αναμένεται να βασιστεί στο πρότυπο των "Συμφωνιών του Αβραάμ," ένα σύνολο συνθηκών που οδήγησαν σε τέσσερα αραβικά κράτη να αναγνωρίσουν το Ισραήλ το 2020 που παρέκαμψε το μακροχρόνιο αίτημα των Αραβικών για ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος ως προϋπόθεση για την αναγνώριση του Ισραήλ.  Ο Σαλμάν(MBS) είχε πει νωρίτερα ότι μια συμφωνία με το Ισραήλ θα ήταν «η μεγαλύτερη ιστορική συμφωνία από τον Ψυχρό Πόλεμο»!      Το 2021, ο Νετανιάχου περιέγραψε τις Συμφωνίες ως ικανές στο Ισραήλ να αντικαταστήσει «το παλιό και επικίνδυνο δόγμα των εδαφών με αντάλλαγμα την ειρήνη και έφερε την ειρήνη με αντάλλαγμα την ειρήνη, χωρίς να υποχωρήσει ούτε μια ίντσα» και προσπάθησε να επεκτείνει αυτό που αποκάλεσε τον "κύκλο των... "ειρήνη."!

 Από τότε, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει καταστήσει την εξομάλυνση μεταξύ Ισραήλ-Σαουδικής Αραβίας στο επίκεντρο της πολιτικής της για τη Μέση Ανατολή. Οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία συνέχισαν τις συζητήσεις για το σύμφωνο το 2023 και ο υπεξ. Blinken αναμενόταν να πετάξει στο Ριάντ στις 10 Οκτωβρίου πέρυσι για να συζητήσει τις λεπτομέρειες, μόλις τρεις ημέρες πριν η Χαμάς επιτεθεί στο Ισραήλαναβάλλοντας αυτήν την προσπάθεια...(τώρα όλοι γνωρίζουν ότι η αιτία της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, ήταν ακριβώς για να μην επιτευχθεί αυτή η συμφωνία Ισραήλ-Σαουδικής Αραβίας!)

 Η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, η οποία άφησε τον θύλακα σε ερείπια και σκότωσε περισσότερους από 35.000 Παλαιστίνιους,και τραυμάτησε 77,000,  μπορεί να άλλαξε τις παραμέτρους της συμφωνίας για τη Σαουδική Αραβία, λένε οι αναλυτές. Τώρα, η αποδοχή από το Ισραήλ μία από τις τρείς συνιστώσες της συμφωνίας που ζητά μια «μη αναστρέψιμη» πορεία προς ένα παλαιστινιακό κράτος, θα ήταν το κλειδί για την κρίσιμη συνιστώσα ομαλοποίησης της ευρύτερης συμφωνίας για την οποία συμφωνεί και η Σαουδική Αραβία…

  Ο Νετανιάχου έχει επανειλημμένα απορρίψει την προοπτική ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, υποστηρίζοντας ότι θα έβλαπτε την ασφάλεια του Ισραήλ και είναι ανένδοτος να συνεχίσει τον πόλεμο στη Γάζα μέχρι να εξαλειφθεί η Χαμάς. Αυτά τα εμπόδια ενδέχεται να δουν το βασίλειο να επιχειρεί να κλείσει τη διμερή συμφωνία χωρίς το στοιχείο εξομάλυνσης της συμφωνίας, λένε οι αναλυτές. Αλλά μια τέτοια προσέγγιση θα αντιμετωπίσει μεγάλα εμπόδια. Μια συμφωνία που καθιερώνει μια σταθερή στρατιωτική δέσμευση των ΗΠΑ για την ασφάλεια της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς τη συνιστώσα της ομαλοποίησης, είναι απίθανο να περάσει από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Lindsey Graham.    «Εάν υπάρξει μια αμοιβαία αμυντική συμφωνία που διαπραγματεύεται με τη μορφή συνθήκης, χρειάζεται 67 ψήφους στη Γερουσία για να γίνει δεσμευτική. Χωρίς την εξομάλυνση της σχέσης Ισραήλ-Σαουδικής Αραβίας και τη διασφάλιση των αναγκών ασφαλείας του Ισραήλ σχετικά με τον παλαιστινιακό φάκελο, θα υπήρχαν πολύ λίγες ψήφοι για μια αμοιβαία αμυντική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας», δήλωσε ο Graham στο ως απάντηση στις αναφορές για την επιλογή της Σαουδικής Αραβίας. για ένα «σχέδιο Β» στη συμφωνία.

 Οι ειδικοί λένε ότι ο Μπάιντεν θα μπορούσε να παρακάμψει το Κογκρέσο για να καταλήξει στη συμφωνία, διαμορφώνοντάς την γύρω από μια άλλη συμφωνία ασφαλείας που υπέγραψε με το Μπαχρέιν πέρυσι.    Για τη Σαουδική Αραβία, μια διμερής συμφωνία με τις ΗΠΑ θα ήταν μια σημαντική νίκη, σηματοδοτώντας το τέλος της εποχής που ο Μπάιντεν προσπάθησε να υπονομεύσει τον Σαλμάν  (MBS) δεσμευόμενος να μετατρέψει τη χώρα του σε «παρία» μετά τη δολοφονία του αρθρογράφου της Washington Post Τζαμάλ Κασόγκι στο χέρια αξιωματούχων πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία.

 Η συμφωνία θα «εδραιώσει επίσης την κυριαρχία της Αμερικής στη Μέση Ανατολή για γενιές και θα αμβλύνει την αυξανόμενη πρόκληση που θέτουν τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία με τους BRICS», είπε ο Δημοκρατικός Γερουσιαστή Μάρκεϊ (Edward Markey).      Ο MBS(Σαλμάν) είναι πρόθυμος να ενισχύσει την άμυνα του βασιλείου και να διαφοροποιήσει την οικονομία της Σαουδικής Αραβίας μακριά από τους υδρογονάνθρακες, καθώς ακολουθεί μια φιλόδοξη οικονομική πολιτική που ονομάζεται Vision 2030. Το βασίλειο έχει ένα εκκολαπτόμενο μη στρατιωτικό πυρηνικό πρόγραμμα που ο διάδοχος θέλει να αναπτύξει με την υποστήριξη των ΗΠΑ. «Η Σαουδική Αραβία θα ήθελε να συνάψει συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτή είναι ίσως η καλύτερη στιγμή κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μπάιντεν για να βοηθήσει ορισμένα από τα πιο κολλώδη ζητήματα να περάσουν από το Κογκρέσο», σύμφωνα με την Κάρεν Γιανγκ, ανώτερη ερευνήτρια στο Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια για την  Παγκόσμια Ενεργειακή Πολιτική, που αναφέρεται στον εμπλουτισμό πυρηνικών υλικών!!!

 Ένα άλλο σημείο κόλλημα σε οποιαδήποτε υποστήριξη των ΗΠΑ για ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι η αμερικανική αντίθεση στον τοπικό εμπλουτισμό ουρανίου, ένα βασικό συστατικό για την πυρηνική ενέργεια που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. Η Σαουδική Αραβία είναι πλούσια σε κοιτάσματα ουρανίου και έχει επιμείνει να μπορεί να το εμπλουτίσει εγχώρια, κάτι που θα ήταν το πρώτο για ένα αραβικό κράτος. Τα γειτονικά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για παράδειγμα, εισάγουν εμπλουτισμένο ουράνιο για να τροφοδοτήσουν τους πυρηνικούς σταθμούς τους.

 Την Τετάρτη, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Edward JMarkey, συμπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τα πυρηνικά όπλα και τον έλεγχο των όπλων, κάλεσε την κυβέρνηση Μπάιντεν να διασφαλίσει ότι το Ριάντ δεσμεύεται να παραιτηθεί από τον εμπλουτισμό και την επανεπεξεργασία πυρηνικού υλικού, επικαλούμενος τον Σαλμάν(MBS) που είπε προηγουμένως...ότι η Σαουδική Αραβία θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα, μόνο εάν το κάνει πρώτα το Ιράν!!!....

 «Η πορεία προς την ειρήνη στη Μέση Ανατολή δεν πρέπει να περιλαμβάνει την προοπτική μιας πυρηνικά εξοπλισμένης Σαουδικής Αραβίας, η οποία θα υπονόμευε τα συμφέροντα των ΗΠΑ, των συμμάχων και των εταίρων σε όλη την περιοχή», ανέφερε στην επιστολή του ο Γερουσιαστής Μάρκεϊ…. Το σύμφωνο Σαουδικής Αραβίας-ΗΠΑ θα καθιστούσε υποχρέωση και στις δύο χώρες να συνεργαστούν για να αποτρέψουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εξωτερική επιθετικότητα, αλλά δεν το επισημοποιεί ως συμμαχία, σύμφωνα με τον Γερ. Μάρκεϊ…  

 «Συχνά περιγράφεται ως άρθρο 4.5, που σταματά λίγο πριν από μια συμμαχία συνθήκης που απαιτεί έγκριση από τη Γερουσία, αλλά προβλέπει γραπτή δέσμευση αμοιβαίας άμυνας», είπε ο Mάρκεϊ, αναφερόμενος στο άρθρο 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ, το οποίο υποχρεώνει όλα τα κράτη μέλη να προσέλθουν στην υπεράσπιση κάθε κράτους που αντιμετωπίζει επίθεση.

«Θα υπάρχει ακόμα χώρος για μια πολυμερή συμφωνία ασφαλείας που θα περιλαμβάνει τελικά το Ισραήλ, μαζί με τη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, τις ΗΠΑ και άλλους, όταν οι πολιτικές συνθήκες το επιτρέψουν… η επιλογή θα είναι του Ισραήλ, όταν είναι έτοιμο… να βάλει κάτι στο τραπέζι τώρα, που υπάρχει η ευκαιρία, προς μια λύση δύο κρατών, με τους Παλαιστίνιους», είπε ο Μαρκεϊ!!

Λέτε να δούμε σύντομα μία συμφωνία αναγνώρισης ενός Παλαιστινιακού κράτους??..Νομίζω είμαστε κοντά!...Εξαρτάται από τα ανταλλάγματα!!!

ΣΚΟΠΙΑ....

"Μακεδόνισα" πρόεδρο στα Σκόπια, ε????

Φίλοι μου τι να πώ???....για πάνω από 40 χρόνια, βαρέθηκα να τα λέω, βαρέθηκα να ξοδεύω, βαρέθηκα να προσπαθώ, βαρέθηκα να αγωνιώ, βαρέθηκα να τρέχω στο Κογκρέσο , βαρέθηκα να τρέχω στη Γερουσία και να εξηγώ, βαρέθηκα να συναντώ τον Νίμιτζ στην Ν.Υόρκη, βαρέθηκα να μου λένε οι Αμερικανοί πολιτικοί ότι η προδοσία είναι εκ των έσω, βαρέθηκα να τα λέω στον Κοτσιά, βαρέθηκα να τα λέω στον Τσίπρα, βαρέθηκα να τα λέω στον Μητσοτάκη, και την Μπακογιάννη, βαρέθηκα να κάνω συλλαλητήρια στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νέα Υόρκη, βαρέθηκα να διασύρεται η Παμμακεδονική στα διεφθαρμένα Δικαστήρια, και τελικά βαρέθηκα να με αποκαλούν .....Φασίστα!!.........

Καμία βοήθεια από κανέναν, αλλά ούτε και κανένα ευχαριστώ από κανέναν!!!!..Και να τα αποτελέσματα!....και τώρα τι κάνουμε???

Σας έχω πει ότι βαρέθηκα?????....

Δεν ξέρω γιατί,….απέναντι στην “ισχυρή” Τουρκία και τις προκλήσεις της, δείχνουμε φοβικοί....
Δεν ξέρω γιατί...απέναντι στην “αδύναμη” Αλβανία, δείχνουμε επίσης φοβικοί......
Δεν ξέρω γιατί
απέναντι στα ανύπαρκτα (από πλευράς διεθνούς εκτοπίσματος) Σκόπια, δείχνουμε αμήχανοι.....
Δεν ξέρω γιατί... δηλώνουμε πλέον ΥΠΟΤΑΓΗ απέναντι σε υπολογίσιμους αντιπάλους και πλήρη ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους!!.
Κε. Γεραπετρίτη,... Αυτό ΔΕΝ είναι “εξωτερική Πολιτική”. Είναι πλήρης ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από κάθε είδους Εξωτερικής Πολιτικής!!
Κε. Γεραπετρίτη,...Αυτό 
Δεν είναι “υπεράσπιση Εθνικών συμφερόντων”!!....Είναι οικειοθελής παραίτηση από κάθε έννοια εθνικού συμφέροντος!!!....

Αγαπητοί μου φίλοι, …Απλώς κοιτάξτε γύρω σας,  και δείτε πιούς  προσπαθούν να προωθήσουν στην Ευρωβουλή και θα καταλάβετε!!!

Σήμερα έμαθα ότι η ομάδα μας θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και θα ζητήσουν επισήμως να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον των Σκοπίων και της νέας εκλεγμένης  προέδρου!....Θυμάστε πριν δύο χρόνια, που ο πρόεδρος Μπάϊντεν απείλησε ότι θα βάλει κυρώσεις σε όσους διαφωνούσαν με την συμφωνία των Πρεσπών??Νομίζω αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τους Σκοπιανούς!!!!....Θα σας ενημερώσω για τυχόν νέα μας!

  CNN-Της Κυριακής

Εχθές, στις συνηθισμένες εβδομαδιαίες τηλεοπτικές εμφανίσεις διαφόρων Αμερικανών πολιτικών, που το κάνουν για να μας δώσουν κάποια κατεύθυνση της κυβέρνησης, όπως γίνετε ως συνήθως ....Ο αριστερεύων Γερουσιαστής Mπέρνη Σάντερς  είπε  σε συνέντευξη του, ότι το Ισραήλ δεν θα πρέπει να λάβει καθόλου βοήθεια με όλα αυτά που κάνει , που όχι μόνο θα πεινάσουν πολλά παιδιά και κόσμος ,αλλά και θα σκοτωθούν πολλά αθώα θύματα.

Δεν διαφωνώ, ο Μπέρνη Σάντερς όντως είναι λίγο ακραίος και απόλυτος σε όλες τις συνεντεύξεις του....Τον παρακολουθώ συχνά για πολλά χρόνια και αρκετές φορές συμμερίζομαι μερικές από τις ιδέες του, κυρίως όταν ομιλεί για ανθρωπιστικές βοήθειες, αλλά όχι για αυτές που είναι μόνο για μερικούς, ή και για  μερικά!!!

Πρέπει να καταστρέψουν την Χαμάς λέει ο Σάντερς, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσουν τόσα πολλά αθώα θύματα όπως υπάρχουν μέχρι τώρα,  με 35 χιλ. νεκρούς και 77 χιλ. τραυματίες , με τα 2/3 να είναι  αθώα γυναικόπαιδα!!.....Σωστός ο Μπέρνη Σάντερς , αλλά δεν μας λέει πως μπορεί να γίνει αυτό!!...Μήπως απλώς τα λέει στην ΤΒ για εντυπωσιασμό???...ε. μάλλον!

Ο Γερ. Σάντερς είπε ότι η συγκράτηση των 1,900 βαρέων βομβών που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρα τετράγωνα, ήταν και είναι η σωστή πράξη και σωστή πολιτική από την κυβέρνηση εδώ....Γνωρίζουμε ότι, πολύς κόσμος είναι απογοητευμένος με τον Μπάιντεν και αυτό του έχει κοστίσει πολιτικά και θα πρέπει σύντομα να κάνει κάτι σοβαρό για να αλλάξει αυτήν την κατεύθυνση!...και σίγουρα όχι άλλα θύματα!

Στην σημερινή του συνέντευξη, ο Υπ.Εξ. Αντονι Μπλίνκεν, είπε ότι η άμεση απελευθέρωση των αιχμαλώτων από την Χαμάς σίγουρα θα έφερνε ειρήνη στην περιοχή , και ο πόλεμος θα σταματούσε τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες, αλλά η Χαμάς δεν το κάνει....άρα, αυτοί και μόνο(Χαμας) έχουν την ευθύνη των θυμάτων....ο δε   Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής  Λιντζεϊ Γκράχαμ, είπε στο CΝΝ  σήμερα, πόσο αισχρό είναι για την Χαμάς να κρύβεται πίσω από παιδιά ,γυναίκες, γέρους, νοσοκομεία, σχολεία κλπ. και να προκαλεί μία γενοκτονία με αθώα θύματα, γιατί, για αυτούς μετράει μόνο ο σκοπός και όχι τα νούμερα των θυμάτων, ενώ ό έξω κόσμος ακούει μόνο νούμερα και αντιδρά μόνο σε αυτά!!

Και συνεχίζει ο Γερ. Γκράχαμ, η Χαμάς το λέει και το ξαναλέει, ότι θέλει να καταστρέψει το Ισραήλ και θα  προσπαθήσει να το κάνει ξανά και ξανά, έως ότου το καταφέρει, ανεξάρτητα από το πόσο θα κοστίσει σε αθώα θύματα!!!.άρα ποιος φταίει για τα τόσα θύματα????

Ο Γερουσιαστής είπε ότι, η Αμερική έχει υποχρέωση και θα πρέπει να συνεχίσει να προστατεύει το Ισραήλ και μας υπενθύμισε ότι, από τους Ισραηλίτες  ποτέ δεν ακούσαμε το "θάνατος στην Αμερική και τους συμμάχους της" όπως κάνουν και  λένε συνήθως, όλοι σχεδόν στην Παλαιστίνη και στο Ιράν!!!.

Πριν 4 χρόνια, το Ιράν, πωλούσε, περίπου, μόνο 43 χιλ. βαρέλια πετρελαίου την ημέρα.

Σήμερα, με την πολιτική του Μπάϊντεν, η Αμερική τους αφήνει  να πωλούν 1.3 εκατομ. βαρέλια την ημέρα και δυστυχώς όλα τα λεφτά που κάνουν, τα χρησιμοποιούν για να χρηματοδοτούν τα τσιράκια τους στην Χαμάς, Χεζμπολά, Χούτι, Μουσουλμανική Αδελφότης κλπ,κλπ. για να σκοτώνουν Εβραίους και Αμερικάνους.....

Τρομερό!...τώρα, αυτό πως διορθώνεται??...

 

Kαι μην ξεχνάτε ότι…. «Δεν μοιράζομαι τις σκέψεις μου για να αλλάξω την άποψη κανενός. Μοιράζομαι τις σκέψεις μου για να δείξω στους ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμένα, ότι δεν είναι μόνοι!...»

 

Αγαπητοί μου φίλοι αυτές είναι μερικές από τις τελευταίες σκέψεις που με απασχολούν και έχετε όλο το δικαίωμα να διαφωνείτε και να το πείτε …και εάν δεν τις επιθυμείτε, μπορείτε να μου στείλετε την λέξη ΣΤΟΠ και θα σταματήσω να σας τις στέλνω…Περισσότερα νέα αργότερα….

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε όλους σας!

 

 Με αγάπη και εκτίμηση,

 

Στέλιος Κυριμλής

 

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου

Greater Washington D.CArea,

Πρώην Ύπατος Πρόεδρος

Παμμακεκεδονικής Ένωσης Αμερικής

 

Steve AKirimlisVP

Courtesy Title & Escrow Corp.

Reges Law Firm, P.C. General Counsel

Maryland Office:                  Virginia Office:                    Florida Office:

10411 Motor City Drive, Suite 301        8133 Leesburg Pike, Suite 900            401 Las Olas Blvd. Suite 1400

Bethesda, MD 20817                             Tysons Corner, Vienna, VA  22182       Ft. Lauderdale, FL  33301

 

Cel: 240-426-4553

Bus: 240-395-1391

Fax: 240-395-1393

Email: steve@courtesytitle.net

Licensed in MD/DC/VA/PA

www.courtesytitle.net