10.3.24

Evolution Eagle drone φαίνεται σαν πουλί στις εχθρικές δυνάμεις



Evolution Eagle drone φαίνεται σαν πουλί στις εχθρικές δυνάμεις.
Η CIA είχε πριν από 40+ χρόνια ένα πρόγραμμα αετό με κινητήρα στο μέγεθος του πραγματικού για παρακολουθήσεις κλπ. Από τότε πέρασαν 40+ χρόνια και όλα έχουν βελτιωθεί και σμικρυνθεί. Η ουρά του αετού ήταν μεγαλύτερη γιατί πίσω είχε τον κινητήρα. Ας έρθουμε στο σήμερα, αν θέλετε διαβάζετε στο παρακάτω λινκ:
 https://www.popularmechanics.com/military/research/a33565112/cia-nuclear-bird-drone-spy-communists-declassified/Από το τεράστιο αρχείο μου (είναι κακό να θυμάσαι τα πάντα και οι Άπιστοι Θωμάδες να ζητάνε συνεχώς λινκ) Λες και μπορώ να αποθηκεύσω δεκάδες χιλιάδες λινκ κάνοντας μια περίληψη τι αναφέρει το κάθε ένα! Εδώ το άρθρο της CIA:https://www.cia.gov/readingroom/collection/aquilineΘα έπρεπε να σας βάλω τα περιπλανώμενα πυρομαχικά του 1983 της BOING για να δείτε πως είναι ίδια με τα σημερινά, αν και τότε δεν τα έλεγαν έτσι.Δεν ανακάλυψαν την τεχνολογία πάλι, απλώς η κατάρρευση της τότε USSR έβαλε στον πάγο χιλιάδες προγράμματα.
 Εάν διεξάγετε μυστική στρατιωτική αναγνώριση, πιθανότατα δεν θέλετε ο εχθρός να δει αυτό που είναι προφανώς ένα drone που πετάει από πάνω. Εκεί προορίζεται να έρθει το Evolution Eagle, καθώς είναι ένα drone που μοιάζει με ένα μεγάλο πουλί.

Το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος σταθερών πτερύγων κατασκευάζεται από την Guard From Above, μια ολλανδική εταιρεία που ήταν προηγουμένως γνωστή για τη χρήση πραγματικών ζωντανών αρπακτικών πτηνών για την αναχαίτιση εχθρικών drones. Πιστός στο όνομά του, ο αετός εξέλιξης έχει περίπου το ίδιο μέγεθος, σχήμα και χρώμα με έναν πραγματικό αετό. Οδηγείται από δύο έλικες που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος κάθε φτερού του και κατευθύνεται από πτερύγια κατά μήκος του πίσω μέρους των φτερών και της ουράς του.Αυτό στην φωτογραφία είναι του 2011! Υπάρχουν δεκάδες επιστήμονες που εργάζονται επάνω σε αυτήν την τεχνολογία.
https://newatlas.com/smartbird-robotic-seagull/18228/?itm_source=newatlas&itm_medium=article-body

Σε αντίθεση με κάποια άλλα πουλιά-drones που έχουμε δει, δεν πετάει χτυπώντας τα φτερά του. Αυτό το είδος λειτουργικότητας θα μπορούσε να το κάνει να μοιάζει περισσότερο με αετό, αλλά θα είχε επίσης προσθέσει πολυπλοκότητα και μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Το έχουν δοκιμάσει σε αλλά προγράμματα και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι τεράστια.

Το Evolution Eagle εκτοξεύεται με το χέρι – δεν απαιτείται διάδρομοςGuard From Above

Τούτου λεχθέντος, ο Evolution Eagle μπορεί να γλιστρήσει σε θερμικά ανοδικά ρεύματα, ακριβώς όπως ένας πραγματικός αετός. Κάτι τέτοιο όχι μόνο εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας, αλλά επιτρέπει επίσης στον χειριστή να κλείσει προσωρινά τους κινητήρες για να εξαλείψει τον θόρυβο λειτουργίας. Εξάλλου, οι πραγματικοί αετοί συνήθως δεν κάνουν έναν ήχο κλαψουρίσματος υψηλού τόνου.

Το drone ελέγχεται εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο με καθοδήγηση από μια ενσωματωμένη κάμερα 4K FPV (προβολή πρώτου προσώπου), η οποία μπορεί να μετακινηθεί αριστερά και δεξιά. Ένας χώρος ωφέλιμου φορτίου στο πίσω μέρος του είναι σε θέση να φιλοξενήσει άλλο υλικό, όπως θερμική κάμερα, κάμερα χαρτογράφησης ή σύστημα αντι-drone.
Το drone γέρνει τη ζυγαριά σε ένα διεκδικούμενο 2. 7 kg (6 lb)Guard From Above

Μια φόρτιση της μπαταρίας του Evolution Eagle υποστηρίζεται ότι είναι καλή για πάνω από μία ώρα πτήσης, ταξιδεύοντας με ταχύτητα 60 km / h (37 mph). Όταν δεν χρησιμοποιείται, το drone αποσυναρμολογείται και συσκευάζεται σε μια θήκη εγκεκριμένη από την TSA. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να επανασυναρμολογηθεί σε μόλις τρία λεπτά και στη συνέχεια να εκτοξευθεί με το χέρι. Κατά την επιστροφή στη βάση του, εκτελεί προσγείωση στην κοιλιά.

Μπορείτε να δείτε το Evolution Eagle σε πτήση, στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε την φωτογραφία του αετού drone κατά την πτήση:
Υπάρχουν δεκάδες εταιρίες που ασχολούνται με αυτά και έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, εκτός από την διάρκεια πτήσης. Λένε πως όσο βελτιώνονται οι μπαταρίες θα κερδίσουν σε αυτονομία. Θα τα δούμε όλα αυτά σε 10 περίπου χρόνια.





Πηγή: https://hellenicdefencenet.blogspot.com

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com