23.3.24

Κανείς δεν αντιδρά στο σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης για την αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ !

 



Νέο τρόπο βρήκαν  οι κυβερνώντες για να αναγκάσουν τους Έλληνες να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους  (να τα πετάξουν) για να αγοράσουν τα νέα  πρωτόγονα ηλεκτροκίνητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εισαγωγείς και τους αμέσως ή εμμέσως μεσάζοντες !

Ετοιμάζονται να αυξήσουν και άλλο τα τεράστια τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ , με πρόφαση το περιβάλλον και παράλληλα να  μηδενίσουν τα τέλη κυκλοφορίας των ηλεκτροκινήτων  -πρωτόγονων λόγω μπαταρίας- αυτοκινήτων .

Σε πρώτη φάση θα συμπεριληφθούν στον πολλαπλασιασμό των τελών κυκλοφορίας τα αυτοκίνητα ηλικίας 19-20 ετών (πολλά εξακολουθούν να είναι κατακαίνουργια με 100.000 χιλιόμετρα) και εν συνεχεία, θα συμπεριλάβουν και τα υπόλοιπα (φέτα - φέτα  τρώγεται το σαλάμι)...  

Έτσι θα εξαναγκάσουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων να πετάξουν τα αυτοκίνητά τους  ή να πουληθούν οι ίδιοι για να πληρώσουν τα χαράτσι των τελών κυκλοφορίας κυκλοφορούντες  σε  επιμελώς αφρόντιστους δρόμους  της χώρας μας ή αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποια "Εθνική- δήθεν"  οδό να ξαναπληρώσουν για τη κυκλοφορία τους, σε ξένες εταιρείες που έχουν γεμίσει αυτές τις οδούς με ...διόδια, με τις ευλογίες των  διαφόρων  "ελληνικων" κυβερνήσεων,  που τις πούλησαν όπως  τον ΟΣΕ, εργοστάσια. τσιμεντοβιομηχανίες, Πειραϊκή - Πατραϊκή και άλλες ων ουκ έστι αριθμός, βιοτεχνίες   και ό,τι φανταστεί ο νους σας!

Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον για το περιβάλλον ....της κυβέρνησης, που όπως- π.χ- έσπευσε αμέσως να τσιμεντώσει τα αιματοβαμμένα και χημικώς αναμεμειγμένα χώματα στα Τέμπη ή όπως  επέτρεψε και επιτρέπει σε  ξένα αεροσκάφη να περιφέρονται  στον Ελληνικό  εναέριο χώρο  και να μας  ψεκάζουν με  χημικά !

Πρέπει να ερευνάται, πίσω από κάθε ενέργεια , ποιος ή ποιοι ωφελούνται ! Τίποτα δεν γίνεται χωρίς "ιδιαίτερο" λόγο.

ΥΓ

Έρχεται και πάλι ο.. πεπαλαιωμένος "Εκτακτος (ώς πότε θα είναι έκτακτος;) Νέος (ως πότε θα είναι νέος ;) Φόρος  Ιδιοκτησίας (μαζί με τις κυβερνήσεις τα έχτισαν;)  Ακινήτων (τα μυαλά των κυβερνόντων είναι ακίνητα! ) ο Ε.Ν.Φ.Ι.Α !

Ως πότε παλικάρια....


Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ