27.3.24

Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί




Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία σύμφωνα με ρωσικό σύστημα ΑΙ.
Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την Cognitive Technologies, που ονομάζεται Hippolytus, αποκάλυψε μια σειρά από ενδιαφέροντα ευρήματα σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία.
«Το σύστημα έδειξε μια γρήγορη αντίδραση των δυτικών ειδησεογραφικών καναλιών σε πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του ISIS, που μπορεί να υποδηλώνει προκαταρκτική προετοιμασία παραπληροφόρησης, αναφέρει η Cognitive Technologies.
Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί Η ανάλυση του Hippolytus έδειξε ασυμφωνία μεταξύ της φύσης της τρομοκρατικής επίθεσης και της ιστορίας του ISIS, την ύποπτη αντίδραση των δυτικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και την πιθανή επιθυμία αποσταθεροποίησης της εσωτερικής κατάστασης μέσω fake news στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνει το kulturainform.ru.
«Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης κατέστησε δυνατό τον εντοπισμό χειραγώγησης και παραπληροφόρησης από την πλευρά των βρετανικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών», τονίζεται.

ΠΗΓΗ