14.3.24

Γέμισε το Εργατικό Κέντρο στο Ναύπλιο στην εκδήλωση του ΙΔΕΑ:

«Μας θέλουν σαντζάκι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» !


Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ο νεοσύστατος πολιτιστικός σύλλογος ΙΔΕΑ, με έδρα το Άργος, με θέμα «Η Ελλάδα εμπρός στις διεθνείς εξελίξεις». 

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το NewsFire.GR, το R2B.gr και το Protagonistes.tv

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπουγιώτης, καλωσορίζοντας τόσο τους ομιλητές όσο και τους παρευρισκομένους αλλά και τονίζοντας τη σημασία τέτοιου είδους εκδηλώσεων που σπάνε το μονοπώλιο των συστημικών αφηγημάτων και αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης πρόεδρος του ΙΔΕΑ προλογίζει την εκδήλωση

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δημήτρης Βερδελής, μέλος της τριμελούς επιτροπής του ΙΔΕΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο της χώρας μας για την επιβίωση ολόκληρης της Δύσης διά της επανανακάλυψης των προτύπων μας.

Δημήτρης Βερδελής: «Αν θέλουμε να δούμε ελπίδα»

Χαιρετισμό απηύθυνε με τον γνωστό μαχητικό του τρόπο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας.

Ραφαήλ Μπαρού: Χαιρετισμός σε εκδήλωση ΙΔΕΑ

Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, υπ. διδάκτωρ γεωπολιτικής και υπ. ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ αναφέρθηκε στην επίδραση της μαζικής μετανάστευσης στην Δύση αλλά και τον ρόλο των πολιτικών ελίτ.

Ομιλία Ραφαήλ Καλυβιώτη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας που αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της χώρας μας ως κανονικό γεωπολιτικό μέγεθος και την μετατροπή της σε ένα άτυπο «σαντζάκι» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.


Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλα τα βίντεο