20.3.24

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ : Κύριε Πρωθυπουργέ!. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !






Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σήμερα στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα συζητηθεί το αίτημα των Οικογενειών των 57 θυμάτων στα Τέμπη, για άρση της Βουλευτικής ασυλίας δυο πρώην Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών!.
του κ. Χρήστου Σπίρτζη, του ΣΥΡΙΖΑ.
και του κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή της ΝΔ.

Ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, κος Σπίρτζης, βγήκε και τοποθετήθηκε δημόσια, λέγοντας τα εξής :

<<Συμφωνώ και επαυξάνω με την άρση της Βουλευτικής ασυλίας μου. Και δεν είμαι διατεθειμένος να κρυφτώ κάτω απ' αυτή. Και στη Δικαιοσύνη σε ό,τι μου ζητηθεί θα απαντήσω>>.

Ο πρώην Υπουργός Υποδομών της ΝΔ, κος Κώστας Καραμανλής (που επί Υπουργίας του, συνέβη το τρομερό δυστύχημα), μέχρι στιγμής δεν έχει πει λέξη!.
Κρύβεται κάτω από τη Βουλευτική ασυλία του!

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εάν σήμερα στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου (με την πλειοψηφία που διαθέτει το κόμμα μας), απορρίψετε ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ των Οικογενειών των θυμάτων για άρση της Βουλευτικής ασυλίας των κ.κ Σπίρτζη-Καραμανλή ( και με αυτό τον τρόπο πείτε ΟΧΙ στην άρση της Βουλευτικής ασυλίας του κου Κώστα Αχ. Καραμανλή), θα μας δείξετε περίτρανα ότι ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ και ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ τη διαλεύκανση της τραγωδίας των Τεμπών!.
Θα μας δείξετε περίτρανα ότι με κάθε τρόπο θέλετε να κουκουλώσετε αυτό το κολοσσιαίο έγκλημα!
Θα μας δείξετε περίτρανα ότι αδιαφορείτε ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ 57 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, που οι περισσότεροι απ' αυτούς ήταν Νέοι!!!
Εάν αντιθέτως ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την Εθνική Τραγωδία, προχωρήστε ( με την πλειοψηφία που διαθέτετε ) στην άρση ασυλίας και των δυο πρώην Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών!.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!. κ. Πρωθυπουργέ!!!!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υστερόγραφο :

Κ. Πρωθυπουργέ!

Εάν κατά τη σημερινή αυτή σημαντική συζήτηση στη Βουλή, περί άρσης της Βουλευτικής ασυλίας των κ.κ Καραμανλή και Σπίρτζη, επιλέξετε να μην παραβρεθείτε, θα μας δείξετε ότι φυγομαχείτε και ότι είστε πλημμυρισμένος από φοβία και δειλία, γιατί δεν θα ξέρετε τι να πείτε!.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο που λέει "WER PETITIONER"