29.3.24

Κλοτσηδόν ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Αρχιεπίσκοπο - Το «δόγμα Μητσοτάκη» και η «πόρνη της Μεσογείου»!


Σχόλιο iEpikaira
Δεν θέλησε κοινές εκδηλώσεις για εισβολή - Ο Χρησμός για τα μελλούμενα των ΝΑΙΝΑΙΚΙστάδων περιγράφει τρικ όποιας λύσης και αναγνώρισης του ψευδοκράτους
pistolerop20@gmail.com
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ «ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΛΛΟ ΚΥΠΡΟΣ» ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ
Η ΟΡΓΗ του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, η οποία εκδηλώθηκε ανήμερα της Εθνικής επετείου δεν έγινε τυχαία, ούτε και πρόκειται για κεραυνό εν αιθρία, αλλά απεικονίζει τη νέα τάξη πραγμάτων στις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου ή αν προτιμάτε το δόγμα που εισήγαγε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και περιγράφεται με την έκφραση της καθομιλουμένης «μακριά και αγαπημένοι». Κατά τα πρότυπα που εξέφρασε και το1974, ο προκάτοχος του (γνήσιος γαλάζιος επίγονος) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στις απελπισμένες εκκλήσεις - παρακλήσεις για βοήθεια προς την Κύπρο και απάντησε το περιβόητο «η Κύπρος κείται μακράν». Αλλά και ο πατέρας του αείμνηστος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σε μια αποστροφή του λόγου του το 1965 μας απεκάλεσε «η πόρνη της Μεσογείου», οπόταν υπάρχει και το σχετικό «αγαπησιάρικο» παρελθόν των γαλάζιων της Ν.Δ με την Κύπρο.
Αν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ευνόητους λόγους και προφανώς για να μην ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ οι γέφυρες με την μητέρα πατρίδα (πόσο άσπλαχνη και πάλι) δεν υιοθέτησε τις απόψεις του Προκαθημένου της Εκκλησίας, ο οποίος στην ιστορική του ομιλία στην Παναγία Φανερωμένης, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ το δόγμα Μητσοτάκη που περιγράφει ότι πάνω και πρώτα απ’ όλα τοποθετούνται οι ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, εντούτοις ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ νοιώθει ΜΟΝΟΣ στην διεθνή αρένα, αφού ο οιονεί αδελφός αποστασιοποιήθηκε… Το ΔΙΛΗΜΜΑ να εκφραστεί δημοσίως γιατί ο αδελφός Μητσοτάκης τον ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ τον βασανίζει. Όμως κάποτε θα πρέπει να γνωρίζει ο λαός για να μην παραπλανιέται.
ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αν και οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί αρχηγοί και λοιποί κομματάρχες και κατέχοντες πολιτειακά αξιώματα στην Δοξολογία της 25ης Μαρτίου γνώριζαν για το δόγμα Μητσοτάκη, ξεροκατάπιαν, έριξαν υπομειδιάματα, κάποιοι έκαναν ότι έβλεπαν τις αγιογραφίες, εντούτοις άπαντες ΣΙΩΠΟΥΝ φοβισμένοι και κρυμμένοι πίσω από την ΑΓΝΟΙΑ των Ε/Κ. Ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος τους έβαλε από την βολή και τα είπε ξεκάθαρα «περί προσωπείων καλής γειτονίας και απαιτήσεις διαχωρισμού του Κυπριακού από τα άλλα Ελλληνοτουρκικά θέματα.» Προειδοποίησε δε ότι «θα συρθούμε σε διαπραγματεύσεις με τουρκικούς όρους (θα τους μάθουμε πιο κάτω στον χρησμό του μάντη Αρχιναιναίκου) για νέες αφόρητες πιέσεις και υποχωρήσεις».
Η πύρινη ομιλία του Προκαθημένου της Εκκλησίας δεν έγινε τυχαία αλλά ήταν προϊόν της πικρίας που ένοιωσε όταν σε πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη της Ελληνικής Κυβέρνησης (ο Μητσοτάκης δεν καταδέχτηκε να τον δει…) όπου μετέφερε την εισήγηση του, όπως επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή διοργανωθούν ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ελλάδας - Κύπρου, για να δοθεί το μήνυμα ότι ο Εθνικός κορμός βρίσκεται σε σύμπνοια και δίνει τον κοινό αγώνα για απελευθέρωση.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ωστόσο, όπως μας μετέφερε πράκτορας της ΞΥΠ που ασχολείται και με Εκκλησιαστικά θέματα, η απάντηση ήταν ΚΥΝΙΚΗ, ΑΤΕΓΚΤΗ και κυρίως ΩΜΗ. Για να μην διαταραχθούν οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις η ΕΛΛΑΣ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε τέτοιες εκδηλώσεις. Ωσάν και του ζητήσαμε να κάνει πόλεμο με την Τουρκία. Φανταστείτε τι γίνεται στις επαφές με ΕΡΝΤΟΓΑΝ και άλλους Ευρωπαίους – ΟΗΕδες και λοιπούς που ασχολούνται με το Κυπριακό. Θα τον ρωτούν για την Κύπρο κι αυτός θα τους λέει μα τι είναι; Ποικιλία μάγκο; Όσον αφορά την εισήγηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου περί αναβίωσης ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας - Κύπρου, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ με θυμηδία, γέλωτες και αποστροφή από την Ελληνική κυβέρνηση. Μπορεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ να ΔΙΑΦΩΝΕΙ καθέτως και οριζοντίως με τον Μητσοτάκη και να επιθυμεί ενίσχυση των σχέσεων με την Κύπρο και ενιαίο δόγμα, εντούτοις κι αυτός ΣΙΩΠΑ, καθότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας σβήνει τις όποιες διαφορετικές φωνές.
Να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι σ’ αυτή την ζωή υπάρχει και η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Και να ξεφύγει και πάλι από το έγκλημα στα Τέμπη και την υπό εξέλιξη πρόταση μομφής στην Βουλή των Ελλήνων, για την παραποίηση συνομιλιών των εμπλεκομένων στους σιδηροδρόμους, οσονούπω υπάρχουν και οι ΚΑΛΠΕΣ. Κι όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία. Μας προετοιμάζουν για όσα θα ακολουθήσουν όπως οριοθετούνται στο Κυπριστάν από τους ειδικούς προωθητές της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ. Δέστε λοιπόν.
ΤΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΠΑΓΙΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙ 2 ΚΡΑΤΩΝ
Χρησμό για τα μελλούμενα εκστόμισε ο προφήτης ΠΟΛΙΤΗΣ, τον οποίο δεν πρόσεξαν αρκετοί, αλλά ο σπόρος ρίχτηκε για να προετοιμαστούν οι παραπλανημένοι - αποχαυνωμένοι Ευρωτττοπουζοκυπραίοι. Με τίτλο «τι θα μπορούσαν να δεχθούν οι Ελληνοκύπριοι», ο αρχιμάντης του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, μας ειδοποίησε, αφού μάσησε φύλλα από Τουρκία- ΟΗΕ, Ε.Ε και λοιπούς ξένους πρέσβεις - κατεχόμενα, ότι Τ/Κ - Τουρκία, θέλουν γραπτώς, με σφραγίδα και υπογραφή ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ότι «σε περίπτωση που οι συνομιλίες καταρρεύσουν, όχι με δική τους υπαιτιότητα, με πρωτοβουλία του ΟΗΕ θα ξεκινήσει μια διαδικασία αναγνώρισης των Τουρκοκυπρίων», ήτοι να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος με την δική μας συγκατάθεση. Πέστε το καλέ μην αγχώνεστε.
Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ που ενστερνίζεστε πλέον είναι η αναγνώριση του ψευδοκράτους και συνάμα η λύση δυο κρατών, έστω κι αν ονομάζεται ομοσπονδία. Γιατί, το να αποδώσει κάποιος ευθύνες σε οποιοδήποτε για ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ συνομιλιών είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Οι ξένοι διαιτητές δεν είναι πρώτη φορά που θα μας ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. Εξάλλου δεν έχει ΒΑΡ για να δουν το λάθος τους. Ε, μα ΕΛΕΟΣ πλέον. Καλά ρωτάμε εμείς. Εσείς που μεταφέρετε αυτή την εκδοχή, αν ήσασταν Πρόεδροι του κράτους θα δεχόσασταν να υπογράψετε τέτοιο έγγραφο - ΠΑΓΙΔΑ; Α, πα, πα σοβάρεψαν τα πράγματα ΝικΧρι. Τώρα είναι που θα σε ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ οι Πολίτες για να υπογράψεις τέτοια χαρτιά. Ε, βέβαια έχουμε επιφυλάξεις και για σένα αν μπορείς να αντέξεις στις ΠΙΕΣΕΙΣ. Ξεχάσατε τι έγινε στην ΠΥΛΑ; Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται. Τελικά οι Τούρκοι έκαναν τον δρόμο που ήθελαν και τα υπόλοιπα έργα… τερματίστηκαν.
Κι όμως ο χρησμός έχει και άλλα για να μας προειδοποιήσει, τα οποία και βάζει σε εισαγωγικά για να γνωρίζουν άπαντες - του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου - ότι ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή ένωση - χώρες φιλικές προς την Κύπρο, υπαγορεύουν όπως «οι Ε/Κ οφείλουν να δώσουν κάτι» για να επιστρέψουν οι Τ/Κ στο τραπέζι των συνομιλιών. Αμάν τα χάπια μου τα ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδικα. Τι άλλο δηλαδή να τους δώσουμε απ’ αυτά που έχουν και κατέχουν; Προφανώς την αναγνώριση δυο κρατών…
Φανταζόμαστε τα κόμματα – ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ – ΒΟΛΤ συμφωνούν με τον χρησμό, τον οποίο μάλιστα κάποιοι εξ αυτών είναι έτοιμοι να τον διαφημίσουν προσεχώς, αφού είναι στενοί συνεργάτες (κάτι σαν συγκοινωνούντα δοχεία με τον ΠΟΛΙΤΗ και λοιπούς ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες. [...]



Πηγή: m.24sports.com.cy

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com